Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 130 g Grünkern
- 130 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 1 rote Chilischote, getrocknet
- 20 g Olivenöl
- 1 TL Salz
- 1 - 2 Msp. Paprika rosenscharf
- 5 Zweige Thymian, abgezupft
- 1 EL Balsamico, dunkel
- 40 g Tomatenmark
- 500 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 500 g passierte Tomaten
- 1 rote Paprika (ca. 200 g), in Würfeln (2 cm)
- 1 Dose Kidneybohnen (Abtropfgew. 255 g), abgetropft
- 1 Dose Mais (Abtropfgew. 140 g), abgetropft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1478 kJ / 353 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 53 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 17.2 g
Alternatieve recepten
Bohnen-Burger (vegan)
1h 20 min
Grünkern Bolognese
1 Std.
Vegetarische Linsen-Lasagne
1 Std. 30 Min
Grünkern-Gemüse-Eintopf
1h 10 min
Grünkern-Frikadellen
50 min
Chili con Soja
45 min
Tofu-Bolognese
40 min
Gefüllte Paprika mit Grünkernchili
1 Std.
Veganes Süßkartoffel-Grünkern-Chili
30min
Grünkern-Chili-Cheese-Kartoffeln
45 min
Grünkernlasagne
1h 20 min
Gefüllte Paprika mit Linsenbolognese
1h 10 min