Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ Bund Koriander, abgezupft
- 50 g Erdnüsse, geröstet, gesalzen
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 rote Chilischote, frisch, entkernt, in Ringen (5 mm)
- 2 Knoblauchzehen
- 20 g Öl
- 1 rote Paprika, in Stücken (5 mm)
- 400 g Süßkartoffeln, in Stücken (2 cm)
- 400 g stückige Tomaten
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht, vegan
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l), vegan - 90 g Erdnusscreme
- 300 g Wasser
- ½ TL Salz
- ½ TL Cayenne-Pfeffer
- 265 g Kichererbsen, aus der Dose
-
50
g Babyspinat, frisch
of 50 g Blattspinat, TK, aufgetaut und abgetropft (siehe Tipp)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2076 kJ / 496 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 46 g
- Vetten
- 24 g
- Vezels
- 10.4 g
Alternatieve recepten
Flotter Kokos-Linsen-Eintopf
25 min
Auberginen-Linsen-Curry
30 min
Süßkartoffel-Linsen-Kokosnuss-Suppe
30 min
Kürbis-Korma
1h
Vegetarische Linsen-Lasagne
1h 30min
Süßkartoffel-Chili mit schwarzen Bohnen
40min
Afrikanischer Erdnuss-Eintopf
50min
Erdnusssuppe mit Süßkartoffeln und Grünkohl
40min
Veganes Süßkartoffel-Grünkern-Chili
30 min
Kichererbsen-Kokos-Curry
45 min
Linsen-Spinat-Curry
40min
Blumenkohl Tikka Masala
35 min