Überbackene vegetarische Enchiladas

Überbackene vegetarische Enchiladas

4.7 3.0K beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 50min
4 Portionen

Ingrediënten

  • Emmentaler in Stücken
    150 g
  • Öl und etwas mehr zum Einfetten
    15 g
  • rote Paprika in Würfeln (2 cm)
    200 g
  • Zucchini in Würfeln (2 cm)
    120 g
  • Mais-Bohnen-Mix (z. B. Texas-Mix von Bonduelle) Abtropfgew. 265 g, abgetropft
    1 Dose
  • Salz
    2 ½ TL
  • Pfeffer
    ½ TL
  • Weizentortillas (Ø ca. 20 cm)
    8
  • Schmand
    200 g
  • stückige Tomaten (à 400 g)
    2 Dosen
  • Paprika edelsüß
    1 TL
  • Oregano
    1 TL
  • Chili, gemahlen
    ½ TL
  • Koriander, frisch zum Servieren

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Eiwitten 24 g
Calorieën 2755 kJ / 657 kcal
Vetten 34 g
Vezels 7.3 g
Koolhydraten 62 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...