Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g Öl
- 400 g Fenchel, in Streifen (2-3 cm), Fenchelgrün zur Seite gelegt
- 1 TL Fenchelsamen
- 1 Zwiebel, halbiert, in Ringen (5 mm)
- 20 g Zucker
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- 20 g Tomatenmark
- 100 g Wasser und mehr zum Kochen
- 1 TL Salz und mehr zum Kochen
- ¼ TL Pfeffer
-
½
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 2 Spritzer Crema di Balsamico
- 350 g Nudeln (z. B. Penne)
- 30 g Pinienkerne
- 1 Pck. Mini-Mozzarella-Kugeln (Abtropfgew. 125 g), abgetropft, halbiert
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2324 kJ / 551 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 76 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 6.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gelbe-Bete-Risotto
2h
Mangoldrisotto
50 Min
Mangold-Gnocchi-Salat
25min
Pilzragout mit Spätzle
30 Min
Fenchel-Tomatensugo mit Salami
25min
Überbackene Risoni mit Gemüse
1 Std. 30 Min
Nudeln mit Süßkartoffel-Tomaten-Sauce
35 Min
Auberginen-Linsen-Pasta
45 Min
Auberginen-Bolognese zu Nudeln
35 Min
Linguine mit Kürbis-Sugo und Specktopping
40 Min
Lauwarme Pasta mit Erbsen in Joghurt-Feta-Sauce
30 Min
Pasta mit Wirsing-Pilz-Sauce
40 Min