Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Emmentaler, in Stücken
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Zweig Thymian, abgezupft
- 100 g Milch
- 200 g Sahne
- ¼ TL Muskat
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 650 g Knollensellerie, in Stücken
- 500 g Wasser
- 650 g Kartoffeln, mehligkochend, in Würfeln (2-3 cm)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1212 kJ / 290 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 16 g
- Verzadigd vet
- 10 g
- Vezels
- 4.5 g
- Natrium
- 382 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Nudelauflauf mit Blumenkohl und Scamorza
1h
Winterpuffer
40 min
Käse-Brokkoli-Lasagne
50min
Spinat-Feta-Lasagne
1h 15min
One-Pot-Pasta mit Grünkohl-Gorgonzola-Sauce
30min
Wintergemüse-Gratin mit Kräuterkruste
1óra 5p
Spargel-Zwiebelkuchen
1h 10min
Curry-Kartoffel-Suppe
35 min
Kartoffel-Spinat-Gratin
1h 30min
Spinat-Reibekuchen-Burger
35 min
Gebackener Halloumi im Kateifi-Teig mit gelbem Möhrensalat
40 min
Blumenkohl-Reissalat mit Erbsen
45 min