Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Zwiebel (ca. 70 g), halbiert
- 30 g Olivenöl
- 1 Dose Sauerkraut (Abtropfgew. 285 g), abgetropft und grob geschnitten (z.B. Mildessa von Hengstenberg)
- 320 g Risottoreis
- 770 g Wasser
-
1 ½
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 ½ Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - ½ TL Salz
- 1 TL Zucker
- ½ TL Pfeffer
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 200 g Schmand
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2107 kJ / 503 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 67 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 3.5 g
Alternatieve recepten
Grünkohlrisotto
40min
Blumenkohl-Risotto mit Schinken und Erbsen
35min
Sauerkraut-Rösti-Auflauf
1 Std.
Rosenkohl-One-Pot-Pasta
1 Std.
Rotkohl-Risotto
50min
Petersilienwurzel-Risotto
40min
Wirsing-Risotto mit Spiegelei
50min
Erbsen-Risotto
50min
Möhren-Tomaten-Risotto mit Tatar
40min
Grünkohl-Risotto
50min
Sonnenweizen-Spinat-Auflauf
1 Std.
Risotto mit Sauerkraut
30min