Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Schalotte, halbiert
- 1 Zweig Rosmarin, abgezupft, und etwas mehr zum Garnieren
- 70 g Schinkenspeck, gewürfelt
- 30 g Olivenöl
- 350 g Linsen, aus der Dose, abgetropft
- 400 g Süßkartoffeln, in Stücken (2-3 cm)
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 900 g Wasser
- 150 g Nudeln (z. B. Ditalini)
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
-
4
TL Balsamico, dunkel (optioneel)
of 4 TL Crema di Balsamico (optioneel)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2019 kJ / 482 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 69 g
- Vetten
- 15 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 11.5 g
- Natrium
- 1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Würzig-schneller Reiseintopf
35 min
Gemüsereis mit Ei
1h
Erbsen-Kartoffel-Topf mit Eiern
50min
Glutenfreies Faltenbrot
1 Std. 40 Min
Reisnudeltopf mit Kürbis und Paprika
25 min
Nacksche Mäuse - Weiße-Bohnen-Eintopf
20 min
Kartoffel-Paprika-Gulasch
45min
Kokossuppe mit Pak Choi
25 min
Bohneneintopf "bretonische Art"
35 min
Kartoffel-Curry
30min
Süßkartoffel-Reis-Topf
30min
Rahmgemüse mit Kartoffeln
55 min