Compatibele versies
Boulettes d'aubergine et boulgour, sauce yaourt aux herbes
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 75 g de parmesan, en morceaux
- 1 gousse d'ail
- 6 c. à soupe d'huile d'olive
- 1000 g d'aubergines, en petits cubes
- 200 g de yaourt à la grecque
- le jus d'un citron jaune
- 1 c. à soupe bombée de tahini
- sel
- poivre moulu
- 100 g de ricotta
- 1 œuf
- 1 jaune d'œuf
- 90 g de chapelure (voir "Conseil(s)")
- 900 g d'eau
- 200 g de boulgour
- 10 feuilles de basilic frais, ciselées
- 2 tomates, en quartiers
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2878 kJ / 688 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 60 g
- Vetten
- 36 g
Alternatieve recepten
La salade de Jennifer Aniston
30 Min
Pita épinards et feta
2h 25 min
Saumon en croûte de pesto de tomates séchées et riz aux légumes
40min
Tarte aux légumes et pois chiches, salade fraîche
1h 5min
Pâtes aux courgettes, au citron confit et aux figues
35 Min
Buddha bowl d'automne
1h 5min
Curry d'aubergine
50 Min
Curry d'épinards à la feta
35 Min
Frittata de courgettes et ricotta
40min
Sauté de légumes et sauce aux cacahuètes
30 Min
Nouilles végétaliennes sauce cacahuète
30 Min
Chakchouka aux tomates cerise, feta et pois chiches
1 godz. 20 min