Compatibele versies
Boulettes d'aubergine et boulgour, sauce yaourt aux herbes
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 75 g de parmesan, en morceaux
- 1 gousse d'ail
- 6 c. à soupe d'huile d'olive
- 1000 g d'aubergines, en petits cubes
- 200 g de yaourt à la grecque
- le jus d'un citron jaune
- 1 c. à soupe bombée de tahini
- sel
- poivre moulu
- 100 g de ricotta
- 1 œuf
- 1 jaune d'œuf
- 90 g de chapelure (voir "Conseil(s)")
- 900 g d'eau
- 200 g de boulgour
- 10 feuilles de basilic frais, ciselées
- 2 tomates, en quartiers
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2878 kJ / 688 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 60 g
- Vetten
- 36 g
Alternatieve recepten
Curry de patates douces, épinards et brocoli
45min
Orecchiette aux courgettes, aubergine, amandes et basilic
45min
Frittata de courgettes et ricotta
40min
Crumble légumes d'été et sauce au fromage frais
50 Min
Moussaka grecque
1h 20min
Pâtes aux courgettes, au citron confit et aux figues
35 Min
Tarte aux légumes et pois chiches, salade fraîche
1h 5min
Gratin de patate douce
50 Min
Chakchouka aux tomates cerise, feta et pois chiches
1h 20min
Curry d'épinards à la feta
35 Min
Aubergines roulées à la ricotta
1 Std. 30 Min
Quiche aux épinards et feta
1h 20min