Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vegetables
- 200 g brown onion, cut into quarters
- 1 carrot, cut into pieces
- 150 g sweet potato, cut into pieces (approx. 2 cm)
- 20 g olive oil
- 1 zucchini, cut into pieces (approx. 3 cm)
- ½ red capsicum, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 6 sprigs mixed fresh herbs of choice, leaves only
- 100 g puy lentils, cooked (see Tips)
- 40 g fresh baby spinach leaves
- 1 pinch sea salt
- 1 pinch ground black pepper
Pumpkin and tomato sauce
- 200 g pumpkin, peeled and diced (approx. 1 cm)
- 1 tomato, large and ripe, cut into quarters
- 1 tbsp extra virgin olive oil
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
Polenta
- 1000 g water
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 200 g polenta
- 50 g extra virgin olive oil
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1591.7 kJ / 380.4 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 54.2 g
- Vetten
- 15.2 g
- Verzadigd vet
- 2.4 g
- Vezels
- 7.6 g
- Natrium
- 64.4 mg
Alternatieve recepten
Gwinganna biryani (TM6)
25h 20min
Sichuan zucchini and eggplant
1h 15 min
Celery leaf gremolata
5min
Nut butter dressing
5min
Lentil moussaka
3 godz. 30 min
Summer dahl
35min
Eggplant cannelloni
1 godz. 35 min
Wonton soup (vegetarian)
45 Min
Silverbeet dahl
8 Std. 40 Min
Red lentil cauliflower dahl
35min
Sticky Sriracha tofu bowl
45 Min
Silverbeet and mushroom calzone
2h