Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vegetables
- 200 g brown onion, cut into quarters
- 1 carrot, cut into pieces
- 150 g sweet potato, cut into pieces (approx. 2 cm)
- 20 g olive oil
- 1 zucchini, cut into pieces (approx. 3 cm)
- ½ red capsicum, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 6 sprigs mixed fresh herbs of choice, leaves only
- 100 g puy lentils, cooked (see Tips)
- 40 g fresh baby spinach leaves
- 1 pinch sea salt
- 1 pinch ground black pepper
Pumpkin and tomato sauce
- 200 g pumpkin, peeled and diced (approx. 1 cm)
- 1 tomato, large and ripe, cut into quarters
- 1 tbsp extra virgin olive oil
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
Polenta
- 1000 g water
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 200 g polenta
- 50 g extra virgin olive oil
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1591.7 kJ / 380.4 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 54.2 g
- Vetten
- 15.2 g
- Verzadigd vet
- 2.4 g
- Vezels
- 7.6 g
- Natrium
- 64.4 mg
Alternatieve recepten
Soba noodle and tofu salad
35 min
Pumpkin tahini smash
40 min
Pulse and pumpkin curry
30 min
One whole cauliflower
45 min
Slow cooked beans with walnut pesto (TM6)
8u. 15min
Gwinganna pumpkin and seed porridge
25 godz. 20 min
Sweet potato and wakame patties (TM6, Jude Blereau)
1h
Plant-based béchamel sauce
10min
Sichuan zucchini and eggplant
1h 15min
Gwinganna biryani (TM6)
25 godz. 20 min
Broccoli stem falafel
25h 40min
Thai tofu and sweet potato cakes
30 min