Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 oignon, coupé en deux
- 4 brins de persil frais, équeutés
- 4 brins de coriandre fraîche, équeutés
- 2 poivrons rouges, taillés en fines lamelles
- 2 poivrons jaunes, taillés en fines lamelles
- le jus d'un citron jaune
- 20 g d'huile d'olive
- 240 g de lentilles blondes
- 600 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 200 g de fromage de chèvre en bûche, coupé en morceaux
- 3 pincées de sel
- 3 pincées de poivre fraîchement moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3454 kJ / 821.5 kcal
- Eiwitten
- 56.5 g
- Koolhydraten
- 85.3 g
- Vetten
- 20.3 g
- Verzadigd vet
- 9.5 g
- Vezels
- 35.5 g
- Natrium
- 1494.8 mg
Alternatieve recepten
La salade de Jennifer Aniston
30 min
Salade de haricots cannellini
10 dk
Salade de haricots blancs, pesto de tomates confites
10 dk
Taboulé de couscous complet aux légumes et thon à l’huile
3h 10min
Salade d'épeautre à la grecque
30 min
Salade kasha, lentilles corail et légumes d'été
40min
Salade d'aubergines et poivrons
35 min
Salade de pommes de terre, pois chiches et feta
50 min
Salade de lentilles, tomates cerise, feta et olives noires
1 godz.
Salade de pois chiches, poivrons et courgette
10 dk
Tarte à partager aux tomates, basilic, olives et chorizo
1 godz. 5 min
Salade de courgette aux olives et feta
15 min