Apparaten en accessoires
Roerbak met aubergines en kofu
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u. 25min
6 porties
Ingrediënten
Volkoren rijst
-
langkorrelige bruine rijst200 g
-
water om te weken
Kofu en rijst
-
water1800 g
-
gemalen kurkuma½ tl
-
zout2 tl
-
kikkererwtenbloem225 g
-
olie1 tl
-
aubergines in blokjes (3 cm)400 g
-
paprika's in reepjes (2 cm)300 g
Aubergine roerbak
-
teentjes knoflook2
-
verse gember (± 3 cm), in dunne plakjes1 stuk
-
verse rode chili ontpit, in stukken1
-
uien in partjes (2 cm)150 g
-
sesamolie plus 2 el om te bakken50 g
-
sojasaus50 g
-
water60 g
-
honing30 g
-
sesamzaad15 g
-
kerstomaten gehalveerd150 g
-
lente-uien in dunne plakjes80 g
-
verse korianderbladeren grof gehakt½ bos
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
1275.6 mg
Eiwitten
12 g
Calorieën
1857.8 kJ /
444 kcal
Vetten
18.2 g
Vezels
9 g
Verzadigd vet
2.3 g
Koolhydraten
61.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Boost uw immuniteit
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Toast van Maïsbrood met Gepekelde Eierdooier en Hollandaise Saus
12u. 20min
Aziatische komkommersalade
Geen beoordelingen
Soba noodle mee goreng
40min
Tacos van bloemkool met chipotle saus
3u. 45min
Cashew cheddarkaas
Geen beoordelingen
Wraps met gebakken groenten en kruidencrème
Geen beoordelingen
Koken van gierst
Geen beoordelingen
Thaise garnalenbouillon, kruidige appeltjes
1u. 15min
Zoetzure tempé
50min
Aardappel en amandel schijf met bonen en tomatensaus
50min
Vegan moussaka
1u. 50min
Quinoasalade
40min