Apparaten en accessoires
Roerbak met aubergines en kofu
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u. 25min
6 porties
Ingrediënten
Volkoren rijst
-
langkorrelige bruine rijst200 g
-
water om te weken
Kofu en rijst
-
water1800 g
-
gemalen kurkuma½ tl
-
zout2 tl
-
kikkererwtenbloem225 g
-
olie1 tl
-
aubergines in blokjes (3 cm)400 g
-
paprika's in reepjes (2 cm)300 g
Aubergine roerbak
-
teentjes knoflook2
-
verse gember (± 3 cm), in dunne plakjes1 stuk
-
verse rode chili ontpit, in stukken1
-
uien in partjes (2 cm)150 g
-
sesamolie plus 2 el om te bakken50 g
-
sojasaus50 g
-
water60 g
-
honing30 g
-
sesamzaad15 g
-
kerstomaten gehalveerd150 g
-
lente-uien in dunne plakjes80 g
-
verse korianderbladeren grof gehakt½ bos
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
1275.6 mg
Eiwitten
12 g
Calorieën
1857.8 kJ /
444 kcal
Vetten
18.2 g
Vezels
9 g
Verzadigd vet
2.3 g
Koolhydraten
61.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Boost uw immuniteit
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Aardappelsalade met Groene Overheerlijke Dressing
45min
Mediterrane paprika's
Geen beoordelingen
Tandoori portobellos met romige kokosnoot raita
Geen beoordelingen
Vegan moussaka
1u. 50min
Japanse stijl yaki udon met gehakt
30min
Gochujang zeevruchtenrisotto
1u.
Gestoomde bun bahn mi burgers met gepekelde wortelen
45min
MENU - Champignon-aardappelsoep, gevuld kalfsvlees met oven-aardappelen en pastinaak, mandarijn-tiramisu
Geen beoordelingen
Asperge-watermeloen salade
40min
Romige snijbietsoep
35min
Îles Flottantes' in Witte Chocoladecrème en Rozenwater
Geen beoordelingen
Geroerbakte groenten
10min