Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 155 g cashew nuts
- water, to soak
Paprika Oil
- 60 g extra virgin olive oil
- 1 ½ tsp ground smoked paprika
Spicy Cashew Tare
- 155 g hoisin sauce
- 70 g miso paste, chickpea (see Tip)
- 70 g veggie tsuyu
- 30 g agave syrup
- 1 tsp togarashi powder
Shiitake Dashi
- 1420 g water
- 85 g dried shiitake mushrooms, thinly sliced
- 15 g kombu (approx. 3-4 large sheets)
Udon Noodles
- 1420 g water
- 1 - 2 tbsp extra virgin olive oil, to fry
- 170 g tempeh, cut into pieces
- 1 tbsp chilli crisp oil
- 340 g dried udon noodles
- edible flowers, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2820.3 kJ / 674.1 kcal
- Eiwitten
- 22.8 g
- Koolhydraten
- 80.1 g
- Vetten
- 31.8 g
- Verzadigd vet
- 5.8 g
- Vezels
- 6.1 g
- Natrium
- 914.2 mg
Alternatieve recepten
Allergen Free Chocolate Dipped Fruit
45min
Japanese pumpkin dumplings in dashi broth (Matthew Kenney)
2h 10 min
Paneer tikka pizza
2h
Beef Rendang
Ninguna valoración
Chili and Peanut Noodles with Tofu and Chili Garlic Oil
30min
Tofu stew
30min
Sous-vide Artichokes
55min
Three Course Meal (Multigrain Rice, Cod And Kai Lan)
30min
Kaiyang Cabbage (Savory Stir-Fried Cabbage)
35 min
Stir-Fried Vegetables (TM5 Metric)
10 Min
Vegetarian Japchae
45min
Steamed Chicken With Green Ginger Sauce
45min