Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille)
- 2 gousses d'ail
- 20 g d'oignon
- 2 brins de romarin frais, effeuillés
- 2 pincées de sel
- 1 c. à café de piment d'Espelette
- 100 g de lait
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 300 g de morue dessalée, coupée en morceaux
- 200 g de blancs d'œufs battus (6 blancs d'œufs env.)
-
200
g de chapelure de panko (voir "Conseil(s)")
of 200 g de chapelure - 500 g d'huile de friture
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2236.5 kJ / 536.3 kcal
- Eiwitten
- 24.3 g
- Koolhydraten
- 38.3 g
- Vetten
- 31 g
- Verzadigd vet
- 10 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 964.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Glace au caramel au beurre salé
14 Std.
Pain de mie vapeur sans croûte
3h 10min
Taboulé d'orge rose à la pistache
40min
Salade de fajitas au poulet croustillant. Riz au lait et poires caramélisées
1 godz. 35 min
Baguette en épis au sésame
15 godz. 45 min
Beignets de crevettes et de patates douces
1 godz.
Pain de campagne
3h 45min
Pain au romarin méditerranéen
1 godz. 55 min
Pizza multigrains au brie, jambon serrano et confiture de figues
3h 35min
Soupe rapide au curry avec poulet, choux de Bruxelles et petits pains
45 min
Yaourts maison
11 Std. 30 Min
Yaourt nature Mode Fermentation
12 Std. 10 Min