
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g d'échalotes coupées en deux
- 4 gousses d'ail
- 30 g de gingembre frais coupé en tranches (2 mm)
- 1 piment frais épépiné et haché grossièrement, et un peu émincé pour la finition
- 30 g d'huile végétale
- 300 g de lait de coco
- 250 g d'eau
-
1
c. à café de bouillon de légumes en pâte
of 1 cube de bouillon de légumes émietté - 3 c. à café de pâte de curry rouge (voir "Conseil(s)")
- 300 g de patate douce détaillée en cubes (1-2 cm)
- 25 g de jus de citron vert, fraîchement pressé
- 2 c. à soupe de sucre roux
- 1 c. à café de sel
- ½ c. à café de poivre blanc moulu
- 200 g de tomates cerise coupées en deux
- 50 g de feuilles d'épinards frais
- 450 g de filets de poisson blanc, sans la peau (type cabillaud ou bar...), coupés en morceaux (4-5 cm)
- feuilles de coriandre fraîche pour la finition
- 1 citron vert coupé en quartiers pour la finition
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 288.7 kcal / 1207.8 kJ
- Eiwitten
- 16.5 g
- Vetten
- 16.5 g
- Koolhydraten
- 20.8 g
- Vezels
- 2.8 g
- Verzadigd vet
- 10 g
- Natrium
- 487.7 mg