Apparaten en accessoires
Halloween-worstvingers
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u.
18 stuks
Ingrediënten
-
boter in stukken (± 2 cm), bevroren250 g
-
bloem en iets meer om te bewerken250 g
-
gekoeld water110 g
-
zout½ tl
-
400 g hotdog worst, (± 50 g elk), in stukken van 8 cmchipolata worstjes (± 20 g elk, 8 cm lang)400 g
-
ei losgeklopt1
-
ontpitte zwarte olijven gehalveerd9
-
ketchup om op te dienen150 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Natrium
321.8 mg
Eiwitten
5.3 g
Calorieën
952.2 kJ /
227.6 kcal
Vetten
17.4 g
Vezels
0.5 g
Verzadigd vet
9 g
Koolhydraten
13.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Halloween
11 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Amandelbretzels
Keine Bewertungen
Marshmallows
2 Std. 30 Min
Lasagne bolognese
2 Std. 30 Min
Tahin en amandel-ijs op een stokje
Keine Bewertungen
Pulled pork burgers
Keine Bewertungen
Skelethoofden
5 Std.
Karamelijs
Keine Bewertungen
Cannelloni met spinazie en ricotta
1 Std. 30 Min
Candy Cane-koekjes
1 Std. 45 Min
Buikmannetjes
1 Std. 30 Min
Heksenvingerkoekjes
2 Std.
Gestoomde knoedels met kool en varkensvlees
1 Std. 35 Min