Apparaten en accessoires
Halloween-worstvingers
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u.
18 stuks
Ingrediënten
-
boter in stukken (± 2 cm), bevroren250 g
-
bloem en iets meer om te bewerken250 g
-
gekoeld water110 g
-
zout½ tl
-
400 g hotdog worst, (± 50 g elk), in stukken van 8 cmchipolata worstjes (± 20 g elk, 8 cm lang)400 g
-
ei losgeklopt1
-
ontpitte zwarte olijven gehalveerd9
-
ketchup om op te dienen150 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Natrium
321.8 mg
Eiwitten
5.3 g
Calorieën
952.2 kJ /
227.6 kcal
Vetten
17.4 g
Vezels
0.5 g
Verzadigd vet
9 g
Koolhydraten
13.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Halloween
11 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Panuchos de cochinita pibil (Mexicaanse taco's)
35 Min
Bananensticks met chocoladecoating
Keine Bewertungen
Vegetarische Wellington
2 Std. 10 Min
Hersenen cupcakes
1 Std. 40 Min
Rode ogen gevulde eieren
Keine Bewertungen
Batch cooking - Basisrecepten
Keine Bewertungen
Heksenvingerkoekjes
2 Std.
Spookachtige snacks
1 Std. 15 Min
Toffees
2 Std.
Quenelles met waterkerssaus
2 Std. 45 Min
Abrikozenlikeur
30 Min
Vegan red velvet cupcakes
4 Std.