Apparaten en accessoires
Halloween-worstvingers
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u.
18 stuks
Ingrediënten
-
boter in stukken (± 2 cm), bevroren250 g
-
bloem en iets meer om te bewerken250 g
-
gekoeld water110 g
-
zout½ tl
-
400 g hotdog worst, (± 50 g elk), in stukken van 8 cmchipolata worstjes (± 20 g elk, 8 cm lang)400 g
-
ei losgeklopt1
-
ontpitte zwarte olijven gehalveerd9
-
ketchup om op te dienen150 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Natrium
321.8 mg
Eiwitten
5.3 g
Calorieën
952.2 kJ /
227.6 kcal
Vetten
17.4 g
Vezels
0.5 g
Verzadigd vet
9 g
Koolhydraten
13.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Halloween
11 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Honey BBQ Chicken
Geen beoordelingen
Burgers met zeeduivel en zalm
20min
Rugelach met pistache-halva
Geen beoordelingen
Aardappelgoulash op twee manieren - veganistisch en met vlees
Geen beoordelingen
Lichtblauw gekleurde eieren
Geen beoordelingen
Peperkoekkoekjes
2u. 20min
Heksenvingerkoekjes
2u.
Pizzarolletjes met worst
1u. 20min
Gruyère gevulde zalmburger met sla
Geen beoordelingen
Chocoladetruffels
2u. 45min
Peperkoek met Honing
Geen beoordelingen
Chocolade sneeuwballen
1u.