Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 oz extra virgin olive oil, divided
-
10 ½
oz pre-cooked pork sausages, sliced (¼ in.)
of 10 ½ oz chicken sausage, cooked, sliced (¼ in.) - 29 ½ oz water, divided
- 1 ½ oz lacinato kale, stems removed, cut into pieces, plus extra to garnish
- 4 oz yellow onions, cut into pieces
- 2 oz carrots, cut into pieces
- 2 oz celery, cut into pieces
- 3 garlic cloves
- 1 oz tomato paste
-
10 ½
oz fresh white button mushrooms, sliced
of 10 ½ oz fresh mixed mushrooms (e.g. cremini, trumpet, shiitake, boletes), sliced - 1 ½ oz pearl barley
- 2 tsp beef stock paste
- 2 dried bay leaves
- 1 tsp dried thyme
- ½ tsp salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1398.3 kJ / 334.2 kcal
- Eiwitten
- 14.5 g
- Koolhydraten
- 17.2 g
- Vetten
- 24 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 4.1 g
- Natrium
- 884.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Beef Lasagna
2h 5min
Biltmore Broccoli and Cheddar Soup
45 Min
Roasted Potato Salad
1u.
Green Chili Deviled Eggs
40min
Spicy Pork with Tomatoes
35min
Southwestern Shepherd's Pie
2h 5min
Steamed Eggplant and Ricotta Lasagna
1h 25min
Cholent
4h 50 min
Garlic Chicken Sauté with Bok Choy
40min
Chicken Étouffée
1h 25min
Chicken, Chorizo and Potato Stew
50 Min
Pork Tenderloin with Carrots and Pesto Potatoes
2h 55min