Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 oz extra virgin olive oil, divided
-
10 ½
oz pre-cooked pork sausages, sliced (¼ in.)
of 10 ½ oz chicken sausage, cooked, sliced (¼ in.) - 29 ½ oz water, divided
- 1 ½ oz lacinato kale, stems removed, cut into pieces, plus extra to garnish
- 4 oz yellow onions, cut into pieces
- 2 oz carrots, cut into pieces
- 2 oz celery, cut into pieces
- 3 garlic cloves
- 1 oz tomato paste
-
10 ½
oz fresh white button mushrooms, sliced
of 10 ½ oz fresh mixed mushrooms (e.g. cremini, trumpet, shiitake, boletes), sliced - 1 ½ oz pearl barley
- 2 tsp beef stock paste
- 2 dried bay leaves
- 1 tsp dried thyme
- ½ tsp salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1398.3 kJ / 334.2 kcal
- Eiwitten
- 14.5 g
- Koolhydraten
- 17.2 g
- Vetten
- 24 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 4.1 g
- Natrium
- 884.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken, Chorizo and Potato Stew
50 min
Steamed Eggplant and Ricotta Lasagna
1 godz. 25 min
Turkey Bolognese Sauce
50 min
Beef Ragout with Macaroni
30min
Coconut Curry Chicken with Veggie Rice
1h
Beef Lasagna
2h 5 min
Meatloaf with Mushroom Sauce
1 godz. 30 min
Florentine Meatballs and Linguine
1 godz. 10 min
Turkey and Corn Soup
1 godz. 5 min
Carrot and Brussels Sprouts Risotto
35min
Portuguese Fish and Potato Stew
45 min
Roasted Cauliflower and Kale Soup
1 godz. 5 min