La conserva de atún

La conserva de atún

5.0 5 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 6u. 30min
12 raciones

Ingrediënten

Gelatina de tomate
  • 6 hojas de gelatina
  • 500 g de zumo de tomate
  • ½ cucharadita de sal
  • 1 pellizco de azúcar
Pastel de atún
  • 4 rebanadas de pan de molde sin corteza
  • 400 g leche evaporada
  • 200 g de atún en aceite (escurrido)
  • 80 g de tomate frito
  • 4 huevos
  • 1 pellizco de pimienta negra molida
  • 1 pellizco de sal
  • 1000 g de agua
Cebolla frita
  • 100 g de aceite de oliva
  • 120 g de cebolla en juliana muy fina
Para servir
  • 2 - 3 cucharadas de caviar de aceite de oliva
  • 2 - 3 cucharadas de caviar de balsámico

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 ración

Natrium 325.1 mg
Eiwitten 11.4 g
Calorieën 1081 kJ / 258 kcal
Vetten 19.2 g
Vezels 0.8 g
Verzadigd vet 4.6 g
Koolhydraten 10.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...