Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gelatina de tomate
- 6 hojas de gelatina
- 500 g de zumo de tomate
- ½ cucharadita de sal
- 1 pellizco de azúcar
Pastel de atún
- 4 rebanadas de pan de molde sin corteza
- 400 g de leche evaporada
- 200 g de atún en aceite (escurrido)
- 80 g de tomate frito
- 4 huevos
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- 1 pellizco de sal
- 1000 g de agua
Cebolla frita
- 100 g de aceite de oliva
- 120 g de cebolla en juliana muy fina
Para servir
- 2 - 3 cucharadas de caviar de aceite de oliva
- 2 - 3 cucharadas de caviar de balsámico
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1081 kJ / 258 kcal
- Eiwitten
- 11.4 g
- Koolhydraten
- 10.8 g
- Vetten
- 19.2 g
- Verzadigd vet
- 4.6 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 325.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Aceitunas rellenas de vermut sólido
1h 10 min
Terrina de cerdo especiada con frutos secos
72h
Bisque de langostinos a la vainilla
1h
Choux de trucha ahumada
1h 20 min
Crema de queso Idiazabal con salmorejo
50 min
Terrina de verano
24hod. 20min
Vinagre de grosella y manzana
4 Std. 20 Min
Rollo de salami
1h 30 min
Ensalada de codornices escabechadas con pochas (Al vacío)
25h 45min
Terrina de conejo con ciruelas y ajo negro
34 godz.
Dientes de ajo (Pelar)
5 Min
Crème brûlée de foie con mermelada de higos
2 godz. 10 min