Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de carne de cerdo en trozos de 3 cm
- 300 g de panceta de cerdo sin corteza o de papada de cerdo, en trozos
- 30 g de pasas
- 1 - 2 cucharadas de brandy (optioneel)
- 2 cucharadas de agua caliente
- 40 g de avellanas tostadas
- 50 g de orejones de albaricoque
- 40 g de higos secos
- 50 g de ciruelas pasas sin hueso
- 1 pellizco de nuez moscada molida
- 1 pellizco de canela molida
- 1 pellizco de jengibre molido
- 1 huevo
- 10 g de sal
- 1 cucharadita de pimienta molida
- 2 hojas de laurel secas
- 200 g de beicon ahumado en lonchas finas
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 1032 kJ / 247 kcal
- Eiwitten
- 11.74 g
- Koolhydraten
- 5.76 g
- Vetten
- 19.67 g
- Vezels
- 16.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Terrina de pechuga de pavo con foie y compota de manzana
1 Std. 45 Min
Paté de higaditos de pollo
4h 15min
Bombones de oricios
4h 20min
Salsa de vainilla o Crema inglesa (Espesar)
15 Min
Paté de higaditos y manzana al oporto
15 godz. 15 min
Pudin de pescado con aguacate
2h
Paté de higaditos al oporto con higos
5 Std. 15 Min
Helado con sabor a Málaga
5h
Dulce de membrillo casero
7 godz.
Terrina de salmón con mango
3 Std. 20 Min
Galletas de queso con chutney de pimientos al whisky
2h
Krustenbraten mit Malzsauce (panceta asada con corteza crujiente)
2 Std. 50 Min