Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de carne de cerdo en trozos de 3 cm
- 300 g de panceta de cerdo sin corteza o de papada de cerdo, en trozos
- 30 g de pasas
- 1 - 2 cucharadas de brandy (optioneel)
- 2 cucharadas de agua caliente
- 40 g de avellanas tostadas
- 50 g de orejones de albaricoque
- 40 g de higos secos
- 50 g de ciruelas pasas sin hueso
- 1 pellizco de nuez moscada molida
- 1 pellizco de canela molida
- 1 pellizco de jengibre molido
- 1 huevo
- 10 g de sal
- 1 cucharadita de pimienta molida
- 2 hojas de laurel secas
- 200 g de beicon ahumado en lonchas finas
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 1032 kJ / 247 kcal
- Eiwitten
- 11.74 g
- Koolhydraten
- 5.76 g
- Vetten
- 19.67 g
- Vezels
- 16.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cortadillos de cidra
1 Std.
Milhojas de bacalao ahumado y gelatina de tomate
6h 20min
Ensalada polaca con salsa tártara
45min
Pan de Cádiz
6 Std.
Helado con sabor a Málaga
5h
Paté de higaditos de pollo
4h 15min
Trufas de café
8 godz. 30 min
Paté de campaña en terrina
26h 40min
Helado de pimientos del piquillo confitados con ajoblanco
4h 15min
Paté a la pimienta verde con gelatina de manzanilla
5h
Paté de higaditos y manzana al oporto
15 Std. 15 Min
Terrina de pavo con dátiles y nueces
1 Std.