Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 220 g de agua mineral
- 1 pellizco de azúcar
- 5 g de levadura prensada fresca
- 2 sobres de tinta de calamar congelada
- 400 g de harina de fuerza
- 20 g de aceite de oliva virgen extra
- ½ cucharadita de sal
Mojo verde
- 2 dientes de ajo
- 30 g de cilantro fresco
- 1 cucharadita de sal
- 200 g de aceite de oliva virgen extra
- 15 g de vinagre
Montaje
-
250
g de queso ahumado palmero en trozos
of 250 g de queso Idiazábal palmero en trozos - 1 aguacate en láminas
- 150 g de cebolla en juliana
- 16 tomates cherry en cuartos
- 16 pellizcos de pimienta molida
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 1216 kJ / 291 kcal
- Eiwitten
- 6.6 g
- Koolhydraten
- 18.9 g
- Vetten
- 21 g
- Verzadigd vet
- 6.1 g
- Vezels
- 1.3 g
- Natrium
- 218.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Paté de sidra asturiana
5 Min
Setas bravas crujientes
30min
Langostinos crujientes con mayonesa de sriracha
20 min
Fritos de pollo, zanahoria y calabacín
35min
Croquetas de merluza, gambas y espinacas
9 Std. 30 Min
Bombones de oricios
4h 20min
Paté de cabrales a la sidra
4 Std. 45 Min
Arepas de carne mechada (arepa pelúa)
2h 10 min
Gambones con gabardina y salsa cesar de eneldo
1h
Croquetas de gambas
9 Std. 10 Min
Croquetas de salmón
9h 15min
Samosas de pera con salsa de chocolate a la pimienta
45 Min