Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 cucharadas de aceite de oliva para engrasar
- 1 calabacín con piel
- 100 g de queso gouda en trozos
- 500 g de patatas cocidas
- 2 huevos
- 4 pellizcos de sal
- 5 - 10 ramitas de eneldo fresco
- 200 g de queso feta en trozos
- 150 g de queso quark
- 3 pellizcos de pimienta molida
- 100 g de champiñones frescos laminados
- 1 cebolla roja en rodajas finas
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 510 kJ / 122 kcal
- Eiwitten
- 4.5 g
- Koolhydraten
- 6.5 g
- Vetten
- 7.8 g
- Vezels
- 0.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Hojaldre provenzal
2 Std.
Langostinos all'arrabbiata
35 min
Corona trenzada de espelta con queso, romero y tomates secos
1 Std. 50 Min
Croissants de espelta rellenos de tomate y mozarella
1 godz.
Crumble de tomate y cuscús al azafrán
45 min
Frittata Caprese
30 min
Bacalao en costra de hierbas con arroz y salsa de limón
1 godz.
Tarta de parmesano con fiambre de pavo y vegetales
20 min
Pilpil de garbanzos, acelgas y bacalao
1 godz.
Pan rápido sin horno para bocadillos
1 godz.
Pan de pascua judío (Matzá) - Israel
20 min
Pizza rústica napolitana (parigina)
3h 45min