Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cochinillo confitado al vacío
- 1800 g de cochinillo (el costillar completo y la paletilla)
- 2 cucharaditas de sal
- 2 cucharadas de manteca de cerdo
- 2 ramitas de romero fresco
- 2 ramitas de tomillo fresco
- 2 hojas de laurel secas
- 2000 g de agua
- 1 - 2 chorritos de aceite de oliva
Salsa de mandarina y chucrut
- 1 cucharada de azúcar
- 150 g de zumo de mandarina
- 1 cucharadita de extracto de buey
- 8 tiras de piel de mandarina (sin nada de parte blanca) en juliana fina
- 3 mandarinas peladas y en gajos
- 800 g de chucrut en conserva
- 1 cucharada colmada de maicena
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 3283 kJ / 785 kcal
- Eiwitten
- 41.9 g
- Koolhydraten
- 16.8 g
- Vetten
- 61.6 g
- Verzadigd vet
- 23.8 g
- Vezels
- 3.9 g
- Natrium
- 1323.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bombones de oricios
4h 20 min
Tomatitos raf (Queso roquefort con nueces)
4h 45min
Perdices con salsa de chocolate
3h
Salsa bearnesa (Espesar)
20 Min
Mayonesa a la francesa
5min
Lubina al vapor con salsa gribiche
40min
Crema de marisco
40min
Paletilla de cerdo glaseada a la miel
2 Std. 10 Min
Bisque de bogavante
50min
Semifrío de membrillo
8 godz. 30 min
Pato a la naranja
3h 20min
Bogavante en salsa Newburg
1 Std. 15 Min