Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 - 12 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 2 dientes de ajo
- 150 g de cebolla en cuartos
- 30 g de tallos de apio en trozos de 2 cm
- 80 g de zanahorias en trozos de 2 cm
- 5 granos de pimienta negra
- 50 g de aceite de oliva
- 570 g de tomate triturado en conserva
- 100 g de vino blanco
- 1 pastilla de caldo de pescado
- 1 hoja de laurel seca
- 500 g de lomo de merluza fresca en trozos de 3-4 cm
- 100 g de corazones de alcachofa en conserva en mitades
- 250 g lámina de masa de hojaldre extendida
- 1 huevo batido
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1836 kJ / 439 kcal
- Eiwitten
- 19.3 g
- Koolhydraten
- 32.8 g
- Vetten
- 25.1 g
- Verzadigd vet
- 5.3 g
- Vezels
- 4.6 g
- Natrium
- 359.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bacalao con sobrasada a la miel y arroz verde
30 min
Solomillo de cerdo en salsa de almendras
50 min
Lomo de merluza al horno con repollo a la crema
50 min
Pastel de pollo al estilo italiano
2h
Milhojas de patatas
1 godz. 30 min
Postre de fresas frescas
20 Min
Menú de Navidad
2 Std. 30 Min
Tostas de crema de salmón y lombarda
20 Min
Menú: Rodaballo asado al orio con risotto de espárragos - Tarta de manzanas
1 godz.
Puerros con salsa de soja y mostaza
45 min
Paletillas de cordero asadas con milhojas de patata
1 godz. 45 min
Wellington de pavo con salsa de champiñones
1h 40min