Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa de pescado
- 1 diente de ajo
- ½ chile fresco (guindilla) sin pedúnculo, ni semillas, en trozos
- 15 g de azúcar
- 15 g de salsa de pescado
- 45 g de agua
Zanahoria encurtida
- 15 g de vinagre
- 20 g de azúcar
- 30 g de agua
- 100 g de zanahorias en rodajas finas (aprox. 2 mm)
Buñuelos
- 350 g de batatas peladas
- 350 g de gambas crudas peladas
- 1 huevo
- ½ cucharadita de sal
- 100 g de agua con gas
- 50 g de harina de arroz
- 25 g de maicena
- 1 pellizco de cúrcuma molida
- ½ cucharadita de levadura química en polvo
- 250 - 350 g de aceite de girasol para freír
- 10 g de hojas de menta fresca
- 150 g de lechuga
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 3933.3 kJ / 940.1 kcal
- Eiwitten
- 17.1 g
- Koolhydraten
- 46.5 g
- Vetten
- 77.6 g
- Verzadigd vet
- 10.4 g
- Vezels
- 4.7 g
- Natrium
- 1214.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cuscús festivo
15min
Bombas de patata rellenas de atún
2h 15min
Terrina de legumbre con brócoli y puré de batata
1h
Pimientos rellenos con salsa de tomate
2h 15min
Empanadas de setas y espinacas con trufa
1h 25min
Bombas toledanas
2h 15min
Fideos orientales con pollo
30min
Patatas rellenas de carne con cebolla caramelizada
1h
Empanadas de carne
1h 50 min
Empanadas de verdura
1h 50 min
Bondiola con salsa de vino tinto
1h
Empanada murciana de atún
45min