German Brunch

German Brunch

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u. 15min
6 portions

Ingrediënten

Savoury Muffins and Granola
  • breadcrumbs for dusting
  • whole mixed nuts (e.g. hazelnuts, almonds, pecan nuts and cashew nuts)
    200 g
  • unsalted butter plus extra for greasing
    100 g
  • brown sugar
    60 g
  • jumbo oats
    200 g
  • linseeds
    30 g
  • sunflower seeds
    30 g
  • fine sea salt
    1 ½ tsp
  • fresh button mushrooms halved
    80 g
  • broccoli cut in pieces (3 cm)
    80 g
  • courgettes cut in pieces (3 cm)
    120 g
  • red onion quartered
    50 g
  • Emmental cheese cut in pieces (2 cm)
    40 g
  • pancetta cubed
    80 g
  • medium eggs
    3
  • plain flour
    60 g
  • baking powder
    ½ tsp
  • milk
    180 g
  • ground black pepper
    ½ tsp
Scrambled Eggs and Fruit Yoghurt
  • medium eggs
    6
  • fine sea salt
    ¼ tsp
  • ground black pepper
    2 pinches
  • milk
    20 g
  • double cream
    30 g
  • unsalted butter cut in pieces
    30 g
  • raspberries
    150 g
  • Greek yoghurt
    400 g
  • raspberries for garnishing
  • fresh chives finely sliced, for ganishing (optional)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 959.7 mg
Eiwitten 33.7 g
Calorieën 3808.2 kJ / 910.2 kcal
Vetten 62 g
Vezels 11.3 g
Verzadigd vet 23.2 g
Koolhydraten 61.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...