Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 oz olive oil
- 3 oz red beets, peeled, cut into pieces
- 2 oz water
- 2 oz balsamic vinegar
- 2 oz shallots, cut into pieces
- 1 garlic clove
- ½ tsp salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper
- 3 oz orange juice
- 1 oz champagne vinegar
- Voeding
- per 1 jar
- Calorieën
- 3886 kJ / 928.8 kcal
- Eiwitten
- 3.9 g
- Koolhydraten
- 37.6 g
- Vetten
- 85.5 g
- Verzadigd vet
- 11.8 g
- Vezels
- 4.6 g
- Natrium
- 1255 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Biltmore Broccoli and Cheddar Soup
45min
Ranch Dressing
2 Std. 15 Min
Orange Curry Dressing
10 dk
Jamaica Hibiscus Margarita
1 godz. 5 min
Maple-Buttered Rum Cider
20min
Lime-Cilantro Vinaigrette
10 dk
Fig and Maple Bourbon Fizz
168u. 20min
Beet Salad
15 min
Steamed and Grilled Beets
1h 20min
Italian Salad Dressing
5min
Apple Cranberry Chutney
1 godz. 5 min
Broccoli and Cheddar Soup
40min