Apparaten en accessoires
Beet Vinaigrette
Voorbereiding. 10min
Totaal 15min
1 jar
Ingrediënten
-
olive oil3 oz
-
red beets peeled, cut into pieces3 oz
-
water2 oz
-
balsamic vinegar2 oz
-
shallots cut into pieces2 oz
-
garlic clove1
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
orange juice3 oz
-
champagne vinegar1 oz
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 jar
Natrium
1255 mg
Eiwitten
3.9 g
Calorieën
3886 kJ /
928.8 kcal
Vetten
85.5 g
Vezels
4.6 g
Verzadigd vet
11.8 g
Koolhydraten
37.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Salad Dressings
30 recepten
Verenigde Staten
Verenigde Staten
Misschien vind je het ook leuk...
Deviled Eggs
20min
Chocolate Bourbon Caramel Sauce
40min
Herb Stuffing with Butternut Squash and Brussels Sprouts
1u. 10min
Basic Pinto Beans
4u. 5min
Apple Mousse Crumble with Rosemary Ice Cream (Matthew Kenney)
10u. 55min
Onion Skin Broth
1u. 5min
Egg Salad in Crispy Easter Nests
1u.
Freekeh Risotto with Mushrooms
9u.
Gluten-Free Baking Powder
5min
Caramel Sauce
1u. 30min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40min
All-Purpose Gluten Free Flour
5min