Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 7 oz walnut oil or other nut oil
- 1 - 2 oranges, preferably organic, zest and juice (approx. 4.5 oz juice)
- 1 oz shallots
- ½ - 1 oz hot mustard, to taste
- ½ tsp curry powder, to taste
- ½ tsp salt
- 1 oz fruit vinegar (e.g. apple, peach)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1975 kJ / 472 kcal
- Eiwitten
- 0.9 g
- Koolhydraten
- 7.4 g
- Vetten
- 49.9 g
- Verzadigd vet
- 4.5 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 350.5 mg
Alternatieve recepten
Yogurt Dressing
5 Min
Creamy Tomato Soup
30 Min
Curry, Ginger Kabocha Squash Soup
50 min
Yellow Chicken Adobo
50 min
Sardine Sandwich Spread
5 Min
Smoked Mackerel and Watercress Dip
5 Min
Tzatziki
20 Min
Beet Vinaigrette
15 Min
Collard Greens
1h 5min
Asparagus Cream Soup
25 Min
Beet Salad
15 Min
Eggcellent Caeser Dressing
10 min