Orange Curry Dressing
TM6 TM5

Orange Curry Dressing

4.3 (6 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 7 oz walnut oil or other nut oil
  • 1 - 2 oranges, preferably organic, zest and juice (approx. 4.5 oz juice)
  • 1 oz shallots
  • ½ - 1 oz hot mustard, to taste
  • ½ tsp curry powder, to taste
  • ½ tsp salt
  • 1 oz fruit vinegar (e.g. apple, peach)

Voeding
per 1 portion
Calorieën
1975 kJ / 472 kcal
Eiwitten
0.9 g
Koolhydraten
7.4 g
Vetten
49.9 g
Verzadigd vet
4.5 g
Vezels
1.8 g
Natrium
350.5 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten