Apparaten en accessoires
Orange Curry Dressing
Voorbereiding. 10min
Totaal 10min
4 portions
Ingrediënten
-
walnut oil or other nut oil7 oz
-
oranges, preferably organic zest and juice (approx. 4.5 oz juice)1 - 2
-
shallots1 oz
-
hot mustard to taste½ - 1 oz
-
curry powder to taste½ tsp
-
salt½ tsp
-
fruit vinegar (e.g. apple, peach)1 oz
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
350.5 mg
Eiwitten
0.9 g
Calorieën
1975 kJ /
472 kcal
Vetten
49.9 g
Vezels
1.8 g
Verzadigd vet
4.5 g
Koolhydraten
7.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Asparagus Cream Soup
25min
Baked Spinach and Eggs
35min
Heirloom Tomato Gazpacho
1u. 10min
Spinach Dumplings in Tomato Ragout
1u.
Onion Skin Broth
1u. 5min
Green Bean Casserole
1u. 30min
Mushroom Pâté
1u. 30min
Mixed Seafood with Tomato and Herb Sauce
30min
Eggplant Stacks
1u. 35min
Winter Radish, Citrus and Cashew Cream (Matthew Kenney)
15u. 35min
Sabayon (Zabaglione)
15min
French Onion Soup
1u. 10min