Apparaten en accessoires
Rassolnik (gepekelde augurken soep)
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 20min
6 porties
Ingrediënten
-
gepekelde augurken in stukken indien nodig200 g
-
wortelen in plakjes100 g
-
uien in vieren gesneden100 g
-
olie30 g
-
tomatenpuree70 g
-
kippenhartjes300 g
-
parelgerst gespoeld30 g
-
1000 g waterkippenbouillon1000 g
-
zout½ tl
-
aardappelen in blokjes (1 cm)300 g
-
zwarte peperkorrels10
-
gedroogd laurierblad1
-
10 g verse peterselie, als afwerkingverse dille als afwerking10 g
-
zure room als afwerking60 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
13 g
Calorieën
1137 kJ /
272 kcal
Vetten
19 g
Vezels
2.6 g
Koolhydraten
18 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Traditionele recepten
47 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Speltbrood
Geen beoordelingen
Fruitschotel met citroen-honingdressing
Geen beoordelingen
Groentesandwiches
Geen beoordelingen
Vegan Burgers
Geen beoordelingen
Peren op Sinaasappelsiroop
Geen beoordelingen
Geode cake
Geen beoordelingen
Tiramisu met chocolade en chili
Geen beoordelingen
Mexicaanse limoensoep
40min
Romige champignons met knapperige geroosterde aardappelen
1u. 30min
Kikkererwtensoep met spinazie
40min
Aardappel- en gedroogde champignonsoep
Geen beoordelingen
Rendang met Gele Kleefrijst
2u. 45min