Apparaten en accessoires
Rassolnik (gepekelde augurken soep)
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 20min
6 porties
Ingrediënten
-
gepekelde augurken in stukken indien nodig200 g
-
wortelen in plakjes100 g
-
uien in vieren gesneden100 g
-
olie30 g
-
tomatenpuree70 g
-
kippenhartjes300 g
-
parelgerst gespoeld30 g
-
1000 g waterkippenbouillon1000 g
-
zout½ tl
-
aardappelen in blokjes (1 cm)300 g
-
zwarte peperkorrels10
-
gedroogd laurierblad1
-
10 g verse peterselie, als afwerkingverse dille als afwerking10 g
-
zure room als afwerking60 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
13 g
Calorieën
1137 kJ /
272 kcal
Vetten
19 g
Vezels
2.6 g
Koolhydraten
18 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Traditionele recepten
47 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Stervormige walnootravioli met champagnesaus
Geen beoordelingen
Rode bietensalade op volkoren toast met halloumi
Geen beoordelingen
Rode biet en geitenkaasroomijs met crackers
14u. 55min
Iers sodabrood
Geen beoordelingen
Inktvis, chorizo en witte bonenstoofpot
5u. 30min
Gevuld Varkensgebraad (Porchetta) met Sinaasappel, Venkel, Chili en Salie
Geen beoordelingen
De eerste hap: Zalm met Groenten
Geen beoordelingen
Vegan Quiche met spinazie en tomaat
Geen beoordelingen
Gestoomde kaneelbroodjes XXL
50min
Keftedes (gehaktballen)
2u. 30min
Pistache Crème Brûlée
3u. 20min
Glutenvrije Chocoladetaart met Noten
Geen beoordelingen