Apparaten en accessoires
Rassolnik (gepekelde augurken soep)
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 20min
6 porties
Ingrediënten
-
gepekelde augurken in stukken indien nodig200 g
-
wortelen in plakjes100 g
-
uien in vieren gesneden100 g
-
olie30 g
-
tomatenpuree70 g
-
kippenhartjes300 g
-
parelgerst gespoeld30 g
-
1000 g waterkippenbouillon1000 g
-
zout½ tl
-
aardappelen in blokjes (1 cm)300 g
-
zwarte peperkorrels10
-
gedroogd laurierblad1
-
10 g verse peterselie, als afwerkingverse dille als afwerking10 g
-
zure room als afwerking60 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
13 g
Calorieën
1137 kJ /
272 kcal
Vetten
19 g
Vezels
2.6 g
Koolhydraten
18 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Traditionele recepten
47 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Pizza met 'nduja en caciocavallo-kaas
Geen beoordelingen
Groene Overheerlijke Avocado-Komkommersalade
Geen beoordelingen
De eerste hap: Vruchtenpuree
Geen beoordelingen
Op Cederhout gegrilde Zalm met Pesto en Paddenstoelen-orzotto
1u. 50min
Pikante kikkererwten en linzen broodbeleg
Geen beoordelingen
Kikkererwtensoep met spinazie
40min
Croissantburgers met Lever, Kaassaus en Peterselie
25u.
Demo recept Broccoli Salade met Rode Pepers en Pijnboompitten
10min
Salmorejo
Geen beoordelingen
Pesto van basilicum, avocado en hennep
5min
Aardappel-spinaziesoep met hartige eiercustard
45min
Veelzijdige gladde soep
45min