Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g tomate-cereja cortado em quartos
- 50 g pimento vermelho cortado em cubos pequenos
- 50 g pimento verde cortado em cubos pequenos
- 50 g azeitonas pretas s/ caroço cortada às rodelas
- 50 g azeitonas verdes s/ caroço cortada às rodelas
- 2 pés de hortelã, só as folhas
- 80 g azeite
- 20 g sumo de limão (½ unid. aprox.)
- 25 g chalota
- 1 c. chá de sal
- ½ laranja, só a raspa
- 20 g sumo de laranja
- 1000 g água
- 8 ovos de codorniz
- 240 g trigo perlado
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1961.1 kJ / 468.7 kcal
- Eiwitten
- 10.4 g
- Koolhydraten
- 53.8 g
- Vetten
- 26.6 g
- Verzadigd vet
- 3.9 g
- Vezels
- 10.7 g
- Natrium
- 908.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salada de quinoa com tomate e espinafres
25min
Conchas com marisco e tapenade
Geen beoordelingen
Timbale de ervilhas e curgete
1h 10min
Fajitas de tofu e vegetais
25min
Salada de bulgur, rúcula e pêssego
30 min
Gnocchi com abóbora e espinafres
1 godz. 25 min
Noodles de curgete com molho de castanha do Brasil
4hod. 5min
Salada de inverno
35 min
Salada de quinoa, couve, cenoura e feijão de soja
25min
Espinafres com camarão
1 Std. 5 Min
Tabule com bulgur
30 min
Rolo de espinafres e queijo
40 min