Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g queijo parmesão
- 450 g água
- 400 g pimentos vermelhos
- 200 g espinafres
- 200 g rúcula
- 1 pitada de sal
- 1 pitada de pimenta
- 300 g cogumelos frescos cortados em quartos
- 250 g caju torrado s/ sal
- 80 g pão ralado
- 2 dentes de alho
-
1
c. chá de caldo de legumes caseiro
of 1 cubo de caldo de legumes - 200 g queijo de cabra cortado em rodelas
- 7 folhas de massa filo
- Óleo q.b. p/ pincelar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1989 kJ / 476 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 28 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crumble de abóbora, batata-doce e curgete
50 Min
Crumble de espinafres, feijoca e ricota
50 Min
Caprese de beringela no forno com cuscuz
1 Std.
Crumble de bolonhesa e legumes
1 Std. 15 Min
Canelones de beringela
1h 5min
Legumes no forno com bacon e croutons
1h 5min
Crepes de alho-francês, cogumelos e bacon
1h 45min
Fritata com pesto de coentros e queijo de cabra
30 Min
Penne com beringela no forno
50 Min
Lasanha caprese
50 Min
Quiche de tomate e azeitonas
1 Std.
Fettuccini com tomate seco e cogumelos
1 Std.