Compatibele versies
Lombo de borrego com chutney de legumes e batata corada
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 160 g curgete cortada em cubos
- 60 g cebola
- 100 g pimento amarelo cortado em cubos
- 160 g cenoura cortada em cubos
- 80 g açúcar
- 20 g vinagre
- 1520 g água
- 2 c. chá de sal
- 500 g batatinhas novas cortadas em metades
- Óleo q.b. p/ fritar
- Azeite q.b. p/ saltear
- 4 lombos de borrego (180 g cada aprox.)
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2112.9 kJ / 505 kcal
- Eiwitten
- 19.3 g
- Koolhydraten
- 49.9 g
- Vetten
- 25.7 g
- Verzadigd vet
- 11.3 g
- Vezels
- 4.8 g
- Natrium
- 1270.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pão preto
2 godz.
Salada de batata nova e espargos com pesto de aneto
40min
Caril de camarão com batatinhas novas
35min
Menu: Sopa de caril com cogumelos asiáticos; Espetadas de frango e pimentos com arroz
Geen beoordelingen
Frango com vinho e molho de romã
1 godz.
Bahji de cebola
30min
Noodles com camarões e molho teriyaki
1 godz. 10 min
Almôndegas de frango asiáticas
40min
Focaccia de espargos verdes e queijo parmesão
3h 40min
Bifes com molho de amendoim e arroz basmati
40min
Foie gras - Figado de pato
20h 35min
Poke de atum
30min