Compatibele versies
Lombo de borrego com chutney de legumes e batata corada
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 160 g curgete cortada em cubos
- 60 g cebola
- 100 g pimento amarelo cortado em cubos
- 160 g cenoura cortada em cubos
- 80 g açúcar
- 20 g vinagre
- 1520 g água
- 2 c. chá de sal
- 500 g batatinhas novas cortadas em metades
- Óleo q.b. p/ fritar
- Azeite q.b. p/ saltear
- 4 lombos de borrego (180 g cada aprox.)
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2112.9 kJ / 505 kcal
- Eiwitten
- 19.3 g
- Koolhydraten
- 49.9 g
- Vetten
- 25.7 g
- Verzadigd vet
- 11.3 g
- Vezels
- 4.8 g
- Natrium
- 1270.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Guisado de frango com batata-doce e feijão-encarnado
45min
Guisado dos reis
13h 10min
Lombo recheado com alperces com redução de vinho do Porto
14h 10min
Noodles de batata-doce com molho de caju
2h
Boeuf bourguignon
1h 45min
Peito de galo em papelote, manteiga de ervas e gengibre com jardineira
50min
Biryani de borrego
1h 20min
Choux de camarão com molho de açafrão
1h 30min
Frango satay com arroz jasmin
1h 55 min
Coq au vin
1h 30min
Frango com cogumelos em vinho tinto
45min
Cabrito assado
16 godz.