Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 coxas de pato c/ pele e c/ osso (900 g aprox.)
- 1 pitada de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1000 g água
-
1
c. chá de caldo de galinha caseiro
of 1 cubo de caldo de galinha - 1 ½ c. chá de sal
- 4 pés de estragão
- 6 nabos pequenos, cortados em pedaços (350 g aprox.)
- 12 rabanetes (200 g aprox.)
- ½ laranja (raspa e sumo)
- 10 g amido de milho
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 3263 kJ / 781 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 73 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Borrego mediterrânico
10 Std.
Guisado de carne à moda da Etiópia (Zighinì)
50 Min
Salada de batatinhas e truta
35 Min
Frango com tapenade e puré de batata com cebola caramelizada
2h 15min
Borrego à moda de Alpiarça
25 Std.
Ensopado de borrego
1 Std.
Carne picada
5 Min
Caril de peixe rico
50 Min
Caril de frango à moçambicana
35 Min
Caldo de peixe - TM5
25 Min
Capão com recheio de miúdos e de castanhas e batatas de rebolão
11 Std. 40 Min
Asas de frango com arroz de laranja e ervas
1 Std.