Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
P/ ralar
- 80 g queijo parmesão cortado em pedaços
Espinafres
- 35 g azeite
- 2 dentes de alho
- 500 g espinafres descongelados bem espremidos
- ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1 pitada de noz-moscada
- 100 g queijo ricota
Carne
- 35 g azeite
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 500 g carne de vaca picada
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1 c. chá de paprika
- 15 g concentrado de tomate
Montagem
- 80 g manteiga, mais q.b. p/ untar
- 12 folhas de massa filo
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1591 kJ / 381 kcal
- Eiwitten
- 35 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 26 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Canelones de beringela com creme de salmão e espinafres
1h 10min
Torta de espinafres
1h
Enrolado de cogumelos
1h 20 min
Tarte de parmesão, fiambre de peru e legumes frescos
20 min
Quiche Lorraine
45min
Quiche de frango, tomate e manjericão
1h
Bolinhos de salmão recheados com queijo Gruyère e salada
1 godz. 5 min
Pão recheado com queijo mozarela
45min
Lombinhos de Natal com três recheios em massa folhada
2h 35 min
Tarte de alho-francês e fiambre
50min
Tarte grega
40min
Tarte de couve-flor e queijo
50min