Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g Kalbsbries
- 850 g Wasser, davon 250 g kalt, und mehr zum Abschrecken
- 750 g Essig
- Eiswürfel zum Abschrecken
- 300 g Frühlingszwiebeln, in Stücken (2-3 cm)
- 2 Knoblauchzehen
- 30 g Olivenöl
- 1 - 2 Prisen Salz
- 1 - 2 Prisen Pfeffer
- 100 g Weißwein, trocken
- 100 g Sahne
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2280 kJ / 545 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 45 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Preiselbeerkonfitüre
20min
Flanksteak mit Krensauce und bunten Salat
5h
Ritschert
1 godz.
Beiried mit Rotweinsauce und Gorgonzolabirnen
1 Std. 15 Min
Omas Kärntner Reindling
2h 25min
Lammhüfte mit Safran-Spargelrisotto
1h 50min
Pikante Riebelgrießtaler
2 Std. 55 Min
Spargelcremesuppe
40min
Lammkronen mit Letscho und Erdäpfel
50 min
Ritschert (XXL)
1 godz.
Tiroler Kirchtagskrapfen (Pechmandl-Tascherln)
1sa 10 dk
Wildschwein-Ravioli mit Specksauce
1h 45min