Apparaten en accessoires
Karamel varkensvlees
Voorbereiding. 20min
Totaal 45min
4 porties
Ingrediënten
-
olijfolie30 g
-
varkenshaasje in blokjes (2 cm)600 g
-
5 g gemalen gemberverse gember fijngehakt15 g
-
Franse vierkruidenmix2 g
-
sojasaus25 g
-
vloeibare karamel huisgemaakt (zie tip)100 g
-
verse bladpeterselie fijn gehakt2 el
-
ongezouten, gepelde pistachenoten grof gehakt40 - 50 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
463.3 mg
Eiwitten
30 g
Calorieën
2347.3 kJ /
562.8 kcal
Vetten
36.8 g
Vezels
1.5 g
Verzadigd vet
10.3 g
Koolhydraten
28 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Karamel maken
14 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Pasta met Pecorino, Vijgen en Pancetta
25min
Butter Chicken
1h
Varkensvlees Wellington met groene erwten duxelles
1h 15min
Romige champignons met knapperige geroosterde aardappelen
1h 30min
Op Thaise wijze gebakken vis in bananenblad met gemengde salade
1h
Half bolletje vanille en karamel
Nessuna valutazione
Vloeibare karamel
25min
Gevulde ossenhaas met granaatappelglazuur
Nessuna valutazione
Runderpastei met bier
1h 40min
Ovenschotel met kip en spek
1h 10min
Tas Kebap - Lamsgoulash met paprika
1h 10min
Kalkoenrolletjes met gorgonzola
1h