
Apparaten en accessoires
Karamel varkensvlees
Voorbereiding. 20min
Totaal 45min
4 porties
Ingrediënten
-
olijfolie30 g
-
varkenshaasje in blokjes (2 cm)600 g
-
verse gember fijngehakt15 g
-
Franse vierkruidenmix2 g
-
sojasaus25 g
-
vloeibare karamel huisgemaakt (zie tip)100 g
-
verse bladpeterselie fijn gehakt2 el
-
ongezouten, gepelde pistachenoten grof gehakt40 - 50 g
Voeding per 1 portie
Calorieën
562.8 kcal /
2347.3 kJ
Eiwitten
30 g
Vetten
36.8 g
Koolhydraten
28 g
Vezels
1.5 g
Verzadigd vet
10.3 g
Natrium
463.3 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Karamel maken
14 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Mango, banaan en bosbessenpuree
Geen beoordelingen
Gezonde Miso kipnoedelsoep (Louise Keats)
30min
Koolstoofpot met kalkoen
40min
Pikante gegrilde kip met wortel couscous
1u. 40min
Paaspastei
Geen beoordelingen
Gestoomde tarbot filets en gemengde groenten
1u. 15min
Vloeibare karamel
25min
Varkenshaasje in papillot
1u.
Cannelloni met varkensvlees en groentesaus
1u.
Griekse varkensstoofpot
45min
Kip met rode paprika
1u. 5min
Chocolade-Fudgecake
Geen beoordelingen