Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g olijfolie
- 600 g varkenshaasje, in blokjes (2 cm)
-
15
g verse gember, fijngehakt
of 5 g gemalen gember - 2 g Franse vierkruidenmix
- 25 g sojasaus
- 100 g vloeibare karamel, huisgemaakt (zie tip)
- 2 el verse bladpeterselie, fijn gehakt
- 40 - 50 g ongezouten, gepelde pistachenoten, grof gehakt
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2347.3 kJ / 562.8 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 36.8 g
- Verzadigd vet
- 10.3 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 463.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Kalkoenstoofpot met room en champignons
4h
Kantonese gebakken rijst met garnalen
50 min.
Vloeibare karamel
25 min.
Vijfkruiden varkensvlees met rijst
50 min.
Gerstschotel met ratatouille van zomergroenten
40 min.
Portugees crème brûlée
25 min.
Koken van parelspeltgraan
Geen beoordelingen
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40 min.
Chili van rund met citroenfeta
45 min.
Kip met amandelen
25 min.
Rijst met rundvlees en broccoli
50 min.
Pasta met kip, paddenstoelen en prinsessenbonen
40 min.