Apparaten en accessoires
Karamel varkensvlees
Voorbereiding. 20min
Totaal 45min
4 porties
Ingrediënten
-
olijfolie30 g
-
varkenshaasje in blokjes (2 cm)600 g
-
5 g gemalen gemberverse gember fijngehakt15 g
-
Franse vierkruidenmix2 g
-
sojasaus25 g
-
vloeibare karamel huisgemaakt (zie tip)100 g
-
verse bladpeterselie fijn gehakt2 el
-
ongezouten, gepelde pistachenoten grof gehakt40 - 50 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
463.3 mg
Eiwitten
30 g
Calorieën
2347.3 kJ /
562.8 kcal
Vetten
36.8 g
Vezels
1.5 g
Verzadigd vet
10.3 g
Koolhydraten
28 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Karamel maken
14 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Gierst met kip en curry
35min
Chinees wok met varkensvlees met groenten
1u. 20min
Hapje van watermeloen en zalm ceviche
25min
Slowcooken kalfsstoofpot
2u. 10min
Taart met karamel en vanille
4u. 30min
Vloeibare karamel
25min
Griekse varkensstoofpot
45min
Sous-vide Gegaarde Biefstuk met Béarnaise Saus
Geen beoordelingen
Bouillabaisse
Geen beoordelingen
Caribische stoofschotel met kopjes van gestoomde rijst
9u. 15min
Varkensfricandeau met mosterdsaus
35min
Karamelsaus
1u. 30min