Apparaten en accessoires
Karamel varkensvlees
Voorbereiding. 20min
Totaal 45min
4 porties
Ingrediënten
-
olijfolie30 g
-
varkenshaasje in blokjes (2 cm)600 g
-
5 g gemalen gemberverse gember fijngehakt15 g
-
Franse vierkruidenmix2 g
-
sojasaus25 g
-
vloeibare karamel huisgemaakt (zie tip)100 g
-
verse bladpeterselie fijn gehakt2 el
-
ongezouten, gepelde pistachenoten grof gehakt40 - 50 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
463.3 mg
Eiwitten
30 g
Calorieën
2347.3 kJ /
562.8 kcal
Vetten
36.8 g
Vezels
1.5 g
Verzadigd vet
10.3 g
Koolhydraten
28 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Karamel maken
14 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Scampi cajun citroen pasta
30min
Vietnamese gegrilde kip met citroengras en rijst (glutenvrij)
30min
Gestoomde kipfilet met citroenaroma
1u. 15min
Vloeibare karamel
25min
Familie kip galette
1u. 55min
IJs van Mango en Passievrucht
12u.
Zoetzure vis met rijst
1u. 5min
Kantonese gebakken rijst met garnalen
50min
Rode uiensoep met gehaktballen
40min
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40min
Met honing geglazuurde wortelen
30min
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40min