Karamel varkensvlees

Karamel varkensvlees

4.6 7 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 45min
4 porties

Ingrediënten

  • olijfolie
    30 g
  • varkenshaasje in blokjes (2 cm)
    600 g
  • verse gember fijngehakt
    15 g
    5 g gemalen gember
  • Franse vierkruidenmix
    2 g
  • sojasaus
    25 g
  • vloeibare karamel huisgemaakt (zie tip)
    100 g
  • verse bladpeterselie fijn gehakt
    2 el
  • ongezouten, gepelde pistachenoten grof gehakt
    40 - 50 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portie

Natrium 463.3 mg
Eiwitten 30 g
Calorieën 2347.3 kJ / 562.8 kcal
Vetten 36.8 g
Vezels 1.5 g
Verzadigd vet 10.3 g
Koolhydraten 28 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...