Apparaten en accessoires
Karamel varkensvlees
Voorbereiding. 20min
Totaal 45min
4 porties
Ingrediënten
-
olijfolie30 g
-
varkenshaasje in blokjes (2 cm)600 g
-
5 g gemalen gemberverse gember fijngehakt15 g
-
Franse vierkruidenmix2 g
-
sojasaus25 g
-
vloeibare karamel huisgemaakt (zie tip)100 g
-
verse bladpeterselie fijn gehakt2 el
-
ongezouten, gepelde pistachenoten grof gehakt40 - 50 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
463.3 mg
Eiwitten
30 g
Calorieën
2347.3 kJ /
562.8 kcal
Vetten
36.8 g
Vezels
1.5 g
Verzadigd vet
10.3 g
Koolhydraten
28 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Karamel maken
14 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Mediterrane visschotel
1 godz. 30 min
Vanille Mille-Feuille met Karamel en Pecannoten
Brak ocen
Gevulde kroketten
Brak ocen
Rucola taart
Brak ocen
Hong Kong rijst met worst
55 min
Gegrilde kaas met champignons
Brak ocen
Ingelegde champignons
Brak ocen
Vloeibare karamel
25 min
Lam in korst op Italiaanse wijze
5 godz.
Kalkoenrollade met spek en eekhoorntjesbrood saus
50 min
Mexicaanse tostadas met gehakt
1 godz. 10 min
Kalkoenstoofpot met room en champignons
4 godz.