Apparaten en accessoires
Karamel varkensvlees
Voorbereiding. 20min
Totaal 45min
4 porties
Ingrediënten
-
olijfolie30 g
-
varkenshaasje in blokjes (2 cm)600 g
-
5 g gemalen gemberverse gember fijngehakt15 g
-
Franse vierkruidenmix2 g
-
sojasaus25 g
-
vloeibare karamel huisgemaakt (zie tip)100 g
-
verse bladpeterselie fijn gehakt2 el
-
ongezouten, gepelde pistachenoten grof gehakt40 - 50 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
463.3 mg
Eiwitten
30 g
Calorieën
2347.3 kJ /
562.8 kcal
Vetten
36.8 g
Vezels
1.5 g
Verzadigd vet
10.3 g
Koolhydraten
28 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Karamel maken
14 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Mediterrane visschotel
1u. 30min
Vanille Mille-Feuille met Karamel en Pecannoten
Geen beoordelingen
Gevulde kroketten
Geen beoordelingen
Rucola taart
Geen beoordelingen
Hong Kong rijst met worst
55min
Gegrilde kaas met champignons
Geen beoordelingen
Ingelegde champignons
Geen beoordelingen
Vloeibare karamel
25min
Lam in korst op Italiaanse wijze
5u.
Kalkoenrollade met spek en eekhoorntjesbrood saus
50min
Mexicaanse tostadas met gehakt
1u. 10min
Kalkoenstoofpot met room en champignons
4u.