Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Guiso de lentejas (Misir wat)
- 100 g de cebolla en trozos
- 60 g de chalotas en mitades
- 2 dientes de ajo
-
150
g de tomates cherry en mitades
of 150 g de tomate en trozos - 50 g de mantequilla en trozos
- 2 cucharadas de curry en polvo etíope (berbere)
- 250 g de lentejas rojas partidas (ver sugerencia)
- 450 g de caldo de verduras
- 1 hoja de laurel seca
- 15 g de tomate concentrado
- ½ cucharadita de azúcar
- ¼ de cucharadita de sal
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1608.8 kJ / 384.5 kcal
- Eiwitten
- 18.3 g
- Koolhydraten
- 55.5 g
- Vetten
- 12.5 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 12 g
- Natrium
- 404 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Dahl de lentejas (curry con lentejas)
35 min
Curry de garbanzos y coco con cuscús de brócoli
40 min
Curry de garbanzos y verduras
25 min
Dhal de lentejas rojas (Dhaba dhal) - India
35 min
Estofado de berenjena picante
30 min
Dal de lentejas negras (Dahl makhani) - India
2h 40min
Guiso de carne etíope (Zighinì)
1h
Curry vegano de berenjenas
50 min
Puré rústico de patata y batata con romero
45 min
Curry en polvo etíope (Berbere)
5min
Curry vietnamita de pescado
45 min
Curry vegano con tofu
30 min