Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Guiso de lentejas (Misir wat)
- 100 g de cebolla en trozos
- 60 g de chalotas en mitades
- 2 dientes de ajo
-
150
g de tomates cherry en mitades
of 150 g de tomate en trozos - 50 g de mantequilla en trozos
- 2 cucharadas de curry en polvo etíope (berbere)
- 250 g de lentejas rojas partidas (ver sugerencia)
- 450 g de caldo de verduras
- 1 hoja de laurel seca
- 15 g de tomate concentrado
- ½ cucharadita de azúcar
- ¼ de cucharadita de sal
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1608.8 kJ / 384.5 kcal
- Eiwitten
- 18.3 g
- Koolhydraten
- 55.5 g
- Vetten
- 12.5 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 12 g
- Natrium
- 404 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Dal de lentejas negras (Dahl makhani) - India
2h 40min
Lentejas rojas con bulgur y arroz
30 Min
Guiso de carne etíope (Zighinì)
1 Std.
Dal de lentejas rojas (Dhaba dhal) - India
35 Min
Curry de garbanzos rogan josh - India
25 Min
Biryani de verduras - India
50min
Falafel con salsa de tomate, pimientos y coco
9 Std. 30 Min
Curry en polvo etíope (Berbere)
5min
Curry vietnamita de pescado
45 Min
Curry vegano de berenjenas
50min
Dahl de lentejas (curry con lentejas)
35 Min
Estofado de berenjena picante
30 Min