Apparaten en accessoires
Miso kraut
Voorbereiding. 20min
Totaal 168u. 20min
900 g
Ingrediënten
-
white cabbage cut into pieces (approx. 5 cm)600 g
-
sea salt2 tsp
-
daikon cut into pieces (3 cm)200 g
-
spring onions/shallots roughly chopped10
-
fresh ginger cut into slices30 g
-
shiro (white) miso paste mixed with 60 g boiling water60 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 900 g
Natrium
6177.5 mg
Eiwitten
19.3 g
Calorieën
1579 kJ /
377.4 kcal
Vetten
4.9 g
Vezels
25.9 g
Verzadigd vet
0.7 g
Koolhydraten
75.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Plum sauce
55min
Plum paste
1u.
Celery leaf gremolata
5min
Apple, rhubarb and goji berry crumble with vanilla cashew cream
50min
Kimchi
51u.
Pumpkin and golden syrup pudding
1u. 10min
Chocolate sourdough pudding
1u. 30min
Prawn and lemon zoodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
25min
Black sesame cream soup
15min
Steamed ginger pudding
3u. 5min
Chicken and feijoa curry
35min
Pistachio macarons
2u. 30min