Apparaten en accessoires
Miso kraut
Voorbereiding. 20min
Totaal 168u. 20min
900 g
Ingrediënten
-
white cabbage cut into pieces (approx. 5 cm)600 g
-
sea salt2 tsp
-
daikon cut into pieces (3 cm)200 g
-
spring onions/shallots roughly chopped10
-
fresh ginger cut into slices30 g
-
shiro (white) miso paste mixed with 60 g boiling water60 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 900 g
Natrium
6177.5 mg
Eiwitten
19.3 g
Calorieën
1579 kJ /
377.4 kcal
Vetten
4.9 g
Vezels
25.9 g
Verzadigd vet
0.7 g
Koolhydraten
75.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
4u.
Harissa yoghurt dressing
5min
Black tahini
20min
Black rice pudding
25u. 5min
Vegetable trimming stock
2u.
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2u. 20min
Burmese chickpea tofu with spicy dipping sauce
1u. 30min
Bruschetta with white bean purée and gremolata
15min
Black tahini banana bread
1u. 20min
Rosemary and thyme polenta chips
1u.
Chocolate tofu mousse pots
1u. 10min
Okonomiyaki
30min