Panecillos de beicon con pera y tomillo

Panecillos de beicon con pera y tomillo

5.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 1u.
Totaal 15u.
12 unidades

Ingrediënten

Masa madre de centeno
  • 130 g de agua
  • 10 g de pie de masa de centeno
  • 100 g de harina integral de centeno
Biga
  • 70 g de agua
  • 1 trozo de levadura prensada fresca del tamaño de un guisante (1 g)
  • 130 g de harina de espelta
Masa principal
  • 1 cucharadita de aceite para engrasar
  • 190 g de agua
  • 20 g de miel
  • 5 g de levadura prensada fresca
  • 400 g de harina de fuerza
  • 2 cucharaditas de sal (10-12 g)
  • 30 g de mantequilla en trozos pequeños
  • 2 cucharaditas de tomillo seco
  • 1 pera conferencia (no muy madura)
  • 24 lonchas de beicon cortadas por la mitad

Moeilijkheidsgraad

gevorderd


Voeding per 1 unidad

Natrium 766.6 mg
Eiwitten 13.9 g
Calorieën 1919 kJ / 458 kcal
Vetten 25.7 g
Vezels 3.7 g
Verzadigd vet 8.9 g
Koolhydraten 43.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...