Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa madre de centeno
- 130 g de agua
- 10 g de pie de masa de centeno
- 100 g de harina integral de centeno
Biga
- 70 g de agua
- 1 trozo de levadura prensada fresca del tamaño de un guisante (1 g)
- 130 g de harina de espelta
Masa principal
- 1 cucharadita de aceite para engrasar
- 190 g de agua
- 20 g de miel
- 5 g de levadura prensada fresca
- 400 g de harina de fuerza
- 2 cucharaditas de sal (10-12 g)
- 30 g de mantequilla en trozos pequeños
- 2 cucharaditas de tomillo seco
- 1 pera conferencia (no muy madura)
- 24 lonchas de beicon cortadas por la mitad
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 1919 kJ / 458 kcal
- Eiwitten
- 13.9 g
- Koolhydraten
- 43.2 g
- Vetten
- 25.7 g
- Verzadigd vet
- 8.9 g
- Vezels
- 3.7 g
- Natrium
- 766.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Medias noches al vapor
2 godz.
Brioche rápido
1h 50 min
Khao nom kok (Minitortitas dulces con leche de coco) - Laos
35min
Panecillos alemanes de trigo y centeno
12h 30min
Chapata con masa madre
17 Std.
Hogaza de centeno con masa madre en banneton
16 godz. 45 min
Mezcla de especias para panes rústicos
5 Min
Hogaza de trigo, centeno y especias con masa madre
16 Std. 30 Min
Miniroscones de bizcocho
9h
Bizcocho de pera con jengibre
1h
Pan de centeno y manteca
16h
Masa madre de centeno
96 Std. 20 Min