Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa madre de centeno
- 130 g de agua
- 10 g de pie de masa de centeno
- 100 g de harina integral de centeno
Biga
- 70 g de agua
- 1 trozo de levadura prensada fresca del tamaño de un guisante (1 g)
- 130 g de harina de espelta
Masa principal
- 1 cucharadita de aceite para engrasar
- 190 g de agua
- 20 g de miel
- 5 g de levadura prensada fresca
- 400 g de harina de fuerza
- 2 cucharaditas de sal (10-12 g)
- 30 g de mantequilla en trozos pequeños
- 2 cucharaditas de tomillo seco
- 1 pera conferencia (no muy madura)
- 24 lonchas de beicon cortadas por la mitad
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 1919 kJ / 458 kcal
- Eiwitten
- 13.9 g
- Koolhydraten
- 43.2 g
- Vetten
- 25.7 g
- Verzadigd vet
- 8.9 g
- Vezels
- 3.7 g
- Natrium
- 766.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Croquetas con las sobras del asado
5h
Aceite aromático con aceitunas negras
30 min
Bizcocho de calabaza con frosting de anacardos
7h
Pan camembert
2h 30 min
Tarta crumble de frambuesas
1 Std. 30 Min
Plum cake de batata y calabacín con nueces
50 min
Mini bundt cake de limón con glaseado al romero
1h 15 min
Pan de centeno y manteca
16sa
Barritas de turrón y chocolate
14h 45min
Cheesecake de melocotón con flores comestibles
4h 25min
Mermelada de fresa y chía sin azúcar
1h
Bizcocho de naranja XXL
1h 15 min