Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 170 g de nata (35% de grasa)
- 190 g de leche entera (y algo más para pincelar)
- 30 g de mantequilla (y algo más para engrasar)
- 110 g de azúcar
- 600 g de harina de fuerza
- 90 g de clara de huevo
- 9 g de levadura de panadería deshidratada
- 1 cucharadita de sal
- 35 g de leche en polvo entera
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 670 kJ / 160 kcal
- Eiwitten
- 4.4 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 5.1 g
- Verzadigd vet
- 2.9 g
- Vezels
- 0.7 g
- Natrium
- 116.4 mg
Alternatieve recepten
Pan de agua
3h
Pan de calabacín y zanahoria con pipas
1 godz. 45 min
Pan greñado art
3h 30 min
Pan de yogur (larga fermentación)
16 Std. 10 Min
Pan blanco
3h 10 min
Pan de molde con masa madre
16 godz. 45 min
Helado de crema de leche
11h 30min
Pan brioche de hamburguesa
2 Std. 10 Min
Brioche rápido
1h 50 min
Chapata con masa madre
17 Std.
Masa madre de manzana y trigo
48 godz. 20 min
Pan de Viena con frutos secos
45 min