Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa madre de trigo
- 100 g de agua
- 10 g de pie de masa de trigo
- 100 g de harina de fuerza
Masa principal
- 1 cucharadita de aceite
- 220 g de agua fría
- 360 g de harina de fuerza
- 40 g de harina integral de centeno
- 5 g de levadura prensada fresca
- 2 cucharaditas de sal (10-12 g)
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 1965 kJ / 469 kcal
- Eiwitten
- 15.6 g
- Koolhydraten
- 92.5 g
- Vetten
- 3.4 g
- Verzadigd vet
- 0.4 g
- Vezels
- 4.5 g
- Natrium
- 1182.3 mg
Alternatieve recepten
Pan de molde con masa madre
16h 45min
Pan retorcido con masa madre
16 Std.
Mini baguettes rústicas
16h 30min
Masa madre de centeno
96 Std. 20 Min
Pan greñado art
3h 30min
Pan gallego con masa madre
15 godz. 30 min
Chapata con masa madre
17h
Pan raíz de parmesano, aceitunas y nueces con masa madre (larga fermentación)
23h
Pan blanco
3h 10min
Pan de trigo con masa madre
15 godz.
Pan payés con masa madre
16 Std.
Panecillos de trigo y centeno con masa madre
15 Std. 20 Min