Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa madre de trigo
- 100 g de agua
- 10 g de pie de masa de trigo
- 100 g de harina de fuerza
Masa principal
- 1 cucharadita de aceite
- 220 g de agua fría
- 360 g de harina de fuerza
- 40 g de harina integral de centeno
- 5 g de levadura prensada fresca
- 2 cucharaditas de sal (10-12 g)
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 1965 kJ / 469 kcal
- Eiwitten
- 15.6 g
- Koolhydraten
- 92.5 g
- Vetten
- 3.4 g
- Verzadigd vet
- 0.4 g
- Vezels
- 4.5 g
- Natrium
- 1182.3 mg
Alternatieve recepten
Pan de yogur (larga fermentación)
16h 10 min
Pan retorcido con masa madre
16 godz.
Pan blanco
3h 10 min.
Pan moreno en sartén con masa madre
14h 30min
Mini baguettes rústicas
16 godz. 30 min
Pan de molde con masa madre
16h 45min
Pan gallego con masa madre
15ωρ. 30 λεπτ.
Panecillos de trigo y centeno con masa madre
15h 20min
Chapata con masa madre
17h
Masa madre de manzana y trigo
48 Std. 20 Min
Pan de trigo con masa madre
15u.
Pan payés con masa madre
16 godz.