Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa madre de trigo
- 100 g de agua
- 10 g de pie de masa de trigo
- 100 g de harina de fuerza
Masa principal
- 1 cucharadita de aceite
- 220 g de agua fría
- 360 g de harina de fuerza
- 40 g de harina integral de centeno
- 5 g de levadura prensada fresca
- 2 cucharaditas de sal (10-12 g)
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 1965 kJ / 469 kcal
- Eiwitten
- 15.6 g
- Koolhydraten
- 92.5 g
- Vetten
- 3.4 g
- Verzadigd vet
- 0.4 g
- Vezels
- 4.5 g
- Natrium
- 1182.3 mg
Alternatieve recepten
Pan de molde 100% integral con masa madre
15 Std.
Panecillos de trigo y centeno con masa madre
15 Std. 20 Min
Bollitos de hinojo y alcaravea
14 Std.
Mini baguettes rústicas
16 Std. 30 Min
Chapata con masa madre
17 Std.
Pan corsario doble
Geen beoordelingen
Hogaza mediterránea con masa madre, queso y salvia
16h
Hogaza de centeno con masa madre en banneton
16 Std. 45 Min
Pan de trigo con masa madre
15 Std.
Pan de molde con masa madre
16 Std. 45 Min
Pan payés con masa madre
16h
Pan gallego con masa madre
15 Std. 30 Min