Apparaten en accessoires
Crème brûlée de cava con bizcochos savoiardi
Voorbereiding. 10min
Totaal 3u.
6 raciones
Ingrediënten
-
60 g de azúcar
-
400 g de nata (35% de grasa) (y 4 cucharadas para quemar la superficie)
-
80 g de cava
-
4 yemas de huevo
-
6 bizcochos savoiardi
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 ración
Natrium
46.7 mg
Eiwitten
4 g
Calorieën
1660 kJ /
397 kcal
Vetten
28.1 g
Vezels
0.1 g
Verzadigd vet
16.5 g
Koolhydraten
31.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
140 Años
16 recepten
Spanje
Spanje
Misschien vind je het ook leuk...
Tarta helada de limón y merengue
13u. 30min
Piononos (Andalucía)
13u. 20min
Pie de chocolate y merengue
10u.
Merengue italiano
20min
Merengue francés
2u. 15min
Fantasmas de merengue
4u.
Crema inglesa con cobertura rota de caramelo
1u. 15min
Tarta de almendra con crema de vainilla
2u. 15min
Tarta de merengue y coco
4u.
Milhojas de merengue
1u. 40min
Islas flotantes
1u. 45min
Postre chajá
11u. 15min