Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa madre de centeno
- 90 g de agua
- 5 g de pie de masa de centeno
- 60 g de harina integral de centeno
Soaker frío
- ½ cucharadita de semillas de hinojo
- ¼ de cucharadita de alcaravea en grano
- ¼ de cucharadita de semillas de fenogreco (optioneel)
- 60 g de agua
- 1 trozo de levadura prensada fresca del tamaño de un guisante (1 g)
- 20 g de pan rallado
- 20 g de harina integral de centeno
Masa principal
- 1 cucharadita de aceite para engrasar
- 260 g de agua fría
- 15 g de levadura prensada fresca
- 100 g de harina integral de centeno
- 260 g de harina de fuerza
- 1 ½ - 2 cucharaditas de sal (7-12 g)
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 734 kJ / 175 kcal
- Eiwitten
- 6.1 g
- Koolhydraten
- 34.8 g
- Vetten
- 1.4 g
- Verzadigd vet
- 0.2 g
- Vezels
- 3.4 g
- Natrium
- 369.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Panecillos de espelta
16h 30min
Mini baguettes rústicas
16h 30min
Masa madre de manzana y trigo
48 Std. 20 Min
Bollitos trenzados con pasas y almendras
2h 45 min
Pan de centeno y manteca
16h
Pan gallego con masa madre
15 Std. 30 Min
Tarta de queso y frutos rojos
5h
Miniconchas de almendra
40min
Pan rústico suizo (larga fermentación)
25 godz. 20 min
Pan Venecia
17h 10 min
Hogaza de centeno y espelta con suero de leche
17h
Pan de espelta
2h 20min