Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa madre de centeno
- 90 g de agua
- 5 g de pie de masa de centeno
- 60 g de harina integral de centeno
Soaker frío
- ½ cucharadita de semillas de hinojo
- ¼ de cucharadita de alcaravea en grano
- ¼ de cucharadita de semillas de fenogreco (optioneel)
- 60 g de agua
- 1 trozo de levadura prensada fresca del tamaño de un guisante (1 g)
- 20 g de pan rallado
- 20 g de harina integral de centeno
Masa principal
- 1 cucharadita de aceite para engrasar
- 260 g de agua fría
- 15 g de levadura prensada fresca
- 100 g de harina integral de centeno
- 260 g de harina de fuerza
- 1 ½ - 2 cucharaditas de sal (7-12 g)
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 734 kJ / 175 kcal
- Eiwitten
- 6.1 g
- Koolhydraten
- 34.8 g
- Vetten
- 1.4 g
- Verzadigd vet
- 0.2 g
- Vezels
- 3.4 g
- Natrium
- 369.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan de molde 100% integral con masa madre
15hod.
Panecillos de trigo y centeno con masa madre
15 Std. 20 Min
Barritas crujientes malteadas
6h 30 min
Baguettes parisiennes
15h 30min
Chapata con masa madre
17 Std.
Pan corsario doble
Geen beoordelingen
Hogaza mediterránea con masa madre, queso y salvia
16 godz.
Pan de trigo con masa madre
15hod.
Pan rústico suizo (larga fermentación)
25 Std. 20 Min
Masa madre de centeno
96 Std. 20 Min
Pan payés con masa madre
16 godz.
Pan gallego con masa madre
15h 30min