![Lazos de queso y beicon Lazos de queso y beicon](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/1548b3e5-0ad4-4914-8565-5f3394f4dee1/Derivates/df4e1fa4-ece7-499f-b634-f34303d5026d.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa madre de manzana y trigo
- 100 g de agua
- 10 g de pie de masa de manzana y trigo
- 100 g de harina de fuerza
Masa principal
- 80 g de queso parmesano en trozos
- 50 g de pipas de calabaza
- 280 g de agua fría
- 5 g de levadura prensada fresca
- 500 g de harina de fuerza
- 2 cucharaditas de sal (10-12 g)
-
2
cucharaditas de sirope de cebada malteada
of 2 cucharaditas de miel - 10 g de aceite de oliva
- 250 g de beicon en lonchas (en tiras de 3 mm)
- 3 - 4 pellizcos de sal en escamas
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 1398 kJ / 334 kcal
- Eiwitten
- 12.6 g
- Koolhydraten
- 38.5 g
- Vetten
- 14.1 g
- Verzadigd vet
- 4.5 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 661.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan rústico suizo (larga fermentación)
25 godz. 20 min
Gravlax de salmón
60h 30min
Barritas crujientes malteadas
6h 30min
Panecillos de patata
15 godz.
Pan corsario doble
Geen beoordelingen
Pan raíz de parmesano, aceitunas y nueces con masa madre (larga fermentación)
23h
Helado de chocolate
12óra
Palitos pica-pica
10min
Mezcla de especias para panes clásicos
5min
Helado de leche con aroma de anís
7h
Pan greñado art
3h 30min
Tartaletas de mantequilla con crema de queso
1h