Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa madre de manzana y trigo
- 100 g de agua
- 10 g de pie de masa de manzana y trigo
- 100 g de harina de fuerza
Masa principal
- 80 g de queso parmesano en trozos
- 50 g de pipas de calabaza
- 280 g de agua fría
- 5 g de levadura prensada fresca
- 500 g de harina de fuerza
- 2 cucharaditas de sal (10-12 g)
-
2
cucharaditas de sirope de cebada malteada
of 2 cucharaditas de miel - 10 g de aceite de oliva
- 250 g de beicon en lonchas (en tiras de 3 mm)
- 3 - 4 pellizcos de sal en escamas
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 1398 kJ / 334 kcal
- Eiwitten
- 12.6 g
- Koolhydraten
- 38.5 g
- Vetten
- 14.1 g
- Verzadigd vet
- 4.5 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 661.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Hogaza de vino tinto con nueces
15 Std. 30 Min
Panecillos bretzel
5h 30min
Napolitanas de chocolate
6 Std. 30 Min
Pan de café con pasas
2hod. 45min
Perritos de pollo con jamón y queso
2 Std. 10 Min
Corte de semifrío de chocolate
4h 10 min
Pan integral con salvado y ciruelas pasas
2h 50min
Hogaza de trigo y centeno con masa madre
15 Std.
Empanada de dátiles y beicon
1h
Empanada rusa de salmón (Kulibiak)
1h 30min
Pan de ajoblanco y pasas
3 godz. 20 min
Hojaldre de romeritos
2 Std.