Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa madre de manzana y trigo
- 150 g de agua
- 15 g de pie de masa de manzana y trigo
- 150 g de harina de fuerza
Masa principal
- 40 g de aceite de oliva (y algo más para engrasar)
- 175 g de agua fría
- 300 g de sémola de trigo duro fina
- 5 g de levadura prensada fresca
- 2 cucharaditas de sal (10-12 g)
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 8375 kJ / 2001 kcal
- Eiwitten
- 62.1 g
- Koolhydraten
- 330.3 g
- Vetten
- 55.2 g
- Verzadigd vet
- 7.7 g
- Vezels
- 45.1 g
- Natrium
- 4755.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan de trigo con masa madre
15 Std.
Pan de trigo, centeno y maíz
3 godz.
Pan gallego con masa madre
15h 30min
Masa madre de manzana y trigo
48 Std. 20 Min
Pan corsario doble
Geen beoordelingen
Pan rústico suizo (larga fermentación)
25 Std. 20 Min
Chapata con masa madre
17 Std.
Hogaza mediterránea con masa madre, queso y salvia
16 godz.
Pan de molde con masa madre
16h 45min
Pan de centeno y manteca
16 godz.
Pan payés con masa madre
16 godz.
Pan retorcido con masa madre
16 godz.