Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa madre de manzana y trigo
- 150 g de agua
- 15 g de pie de masa de manzana y trigo
- 150 g de harina de fuerza
Masa principal
- 40 g de aceite de oliva (y algo más para engrasar)
- 175 g de agua fría
- 300 g de sémola de trigo duro fina
- 5 g de levadura prensada fresca
- 2 cucharaditas de sal (10-12 g)
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 8375 kJ / 2001 kcal
- Eiwitten
- 62.1 g
- Koolhydraten
- 330.3 g
- Vetten
- 55.2 g
- Verzadigd vet
- 7.7 g
- Vezels
- 45.1 g
- Natrium
- 4755.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Panecillos de trigo y centeno con masa madre
15 Std. 20 Min
Bollo de pan con pipas de girasol y lino
16 Std.
Mini baguettes rústicas
16h 30min
Pan corsario doble
Geen beoordelingen
Hogaza de centeno con masa madre en banneton
16h 45min
Pan de trigo con masa madre
15 godz.
Pan de molde con masa madre
16h 45min
Pan retorcido con masa madre
16 Std.
Hogaza rústica de centeno y especias con masa madre
16 Std. 15 Min
Masa madre en polvo
24h 10min
Pan payés con masa madre
16 Std.
Pan gallego con masa madre
15 Std. 30 Min