Curry de pois chiches aux épinards, riz aux cranberries
TM6 TM5 TM31

Curry de pois chiches aux épinards, riz aux cranberries

3.7 (115 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 100 g d'oignon, coupé en quatre
  • 2 c. à soupe d'huile d'olive
  • 470 g de pois chiches en conserve, égouttés
  • 1 c. à soupe de cumin en poudre
  • 150 g de lait de coco
  • 900 g d'eau
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 250 g de riz
  • 50 g de canneberges fraîches
  • 75 g d'épinards frais (petites feuilles ou lamelles)

Voeding
per 1 portion
Calorieën
2264 kJ / 539 kcal
Eiwitten
15 g
Koolhydraten
77 g
Vetten
16 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten