Curry de pois chiches aux épinards, riz aux cranberries

Curry de pois chiches aux épinards, riz aux cranberries

3.7 125 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 35min
4 portions

Ingrediënten

  • 100 g d'oignon coupé en quatre
  • 2 c. à soupe d'huile d'olive
  • 470 g de pois chiches en conserve égouttés
  • 1 c. à soupe de cumin en poudre
  • 150 g de lait de coco
  • 900 g d'eau
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 250 g de riz
  • 50 g de canneberges fraîches
  • 75 g d'épinards frais (petites feuilles ou lamelles)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 15 g
Calorieën 2264 kJ / 539 kcal
Vetten 16 g
Koolhydraten 77 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...