Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Eggs
- 6 eggs (53-63 g each), cold
- water, to fill to 1 l mark
Celeriac-carrot salad
- 300 g celeriac, cut in pieces (2 cm)
- 300 g carrots, cut in pieces (2 cm)
- 100 g yoghurt, 3,5% fat
- 20 g mayonnaise
- 10 g lemon juice, freshly squeezed
- 10 g honey
- 1 tsp salt
- 2 pinches ground white pepper
Scotch Eggs
- 50 g shallots, halved
- 2 sprigs parsley, leaves only
- 600 g beef, boneless, sinew free, cut in pieces (3 cm)
- 2 eggs (53-63 g each)
- 15 g mustard
- 70 g breadcrumbs
- 1 ½ tsp salt
- ½ tsp ground white pepper
- 20 g flour, for flouring
- 1500 g oil, for deep-frying
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1933 kJ / 462 kcal
- Eiwitten
- 32.8 g
- Koolhydraten
- 24.8 g
- Vetten
- 26 g
- Verzadigd vet
- 5.7 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 742 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Fish Ceviche
3sa 25 dk
Canadian Strawberry Shortcake
30 min
Spiced Apple Pie (TM6)
2h
Shredded Brussels Sprout Salad with Bacon and Cranberries
20 min
Pork Tenderloin and Roasted Sweet Potatoes with Port Sauce (TM6)
1 Std. 40 Min
Apple Tart (TM5)
1h
Pork Tenderloin and Roasted Sweet Potatoes with Port Sauce (TM5)
1 Std. 40 Min
Get Ahead Turkey Gravy
1h 45min
Peanut Butter Banana Dream
35min
Grated carrot salad (Thermomix® Cutter, TM6)
10 min
Pork, sage and prune casserole with winter veg mash (Diabetes, TM6)
45min
Steak au Poivre
20 min