Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Eggs
- 6 eggs (53-63 g each), cold
- water, to fill to 1 l mark
Celeriac-carrot salad
- 300 g celeriac, cut in pieces (2 cm)
- 300 g carrots, cut in pieces (2 cm)
- 100 g yoghurt, 3,5% fat
- 20 g mayonnaise
- 10 g lemon juice, freshly squeezed
- 10 g honey
- 1 tsp salt
- 2 pinches ground white pepper
Scotch Eggs
- 50 g shallots, halved
- 2 sprigs parsley, leaves only
- 600 g beef, boneless, sinew free, cut in pieces (3 cm)
- 2 eggs (53-63 g each)
- 15 g mustard
- 70 g breadcrumbs
- 1 ½ tsp salt
- ½ tsp ground white pepper
- 20 g flour, for flouring
- 1500 g oil, for deep-frying
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1933 kJ / 462 kcal
- Eiwitten
- 32.8 g
- Koolhydraten
- 24.8 g
- Vetten
- 26 g
- Verzadigd vet
- 5.7 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 742 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cheese Sauce
15 min
Cheesecakes in Jars
2h 30min
Five-spice duck with mushrooms, Asian vegetables and rice
1 godz. 5 min
Marinated peppers
55 min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45 min
Crunchy Potato Sticks (TM5)
Geen beoordelingen
Sous-Vide Turkey Breast (Metric)
3 Std.
Sous-vide Cinnamon and Port-glazed Plums
1h 20min
Guinean prawns
25 min
Lemon and Rosemary Infused Oil
15 min
Leek quiche
1h 45min
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1h 20min