Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1360 g new potatoes, quartered
- 60 g vegetable oil
- 1 ½ teaspoon salt, divided
- ¼ teaspoon black pepper, ground, plus 1 pinch
- 115 g red onion
- 85 g celery, in pieces (2 in.)
- 5 sprig parsley, fresh, leaves only
- 2 sprig dill, fresh, leaves only, plus extra to garnish
- 140 g plain yogurt
- 60 g mayonnaise
-
30
g pickle relish, dill
of 30 g pickle relish, sweet - 15 g cider vinegar
- 1 tsp Dijon mustard
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1059 kJ / 253 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 13 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 566 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Demo Recipe 3 - Red Pepper and Tomato Soup
30 Min
Courgetti Carbonara
40min
Rosemary and Sea Salt Bread
1h 55 min
Roast Chicken with Vegetables
1h 10 phút
Maple-glazed Carrots
45min
Shredded Brussels Sprout Salad with Bacon and Cranberries
20 Min
Roast Duck with Plums and Cauliflower Potato Purée
2h
Beer Bread with Whipped Marmite Butter
50min
Cranberry Cream Cheese Dip with Biscotti Tree
1 Std.
Stuffed Peppers with Rice and Tomato Sauce
1 Std.
Broccoli Cream Soup with Croutons
1 Std.
Broccoli, Red Pepper and Pine Nut Salad
10 Min