Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 garlic cloves
- 120 g onions, quartered
- 220 g pinto beans, dried,soaked overnight, (dried weight)
- 1000 g water
- 250 g pork sausage, smoked, sliced (3 cm)
- 1 bay leaf, large
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 vegetable stock cube (for 0.5 l)
- 200 g ham hock meat, cooked, shredded
- Voeding
- per 6 portions
- Calorieën
- 7343 kJ / 1750 kcal
- Eiwitten
- 132 g
- Koolhydraten
- 129 g
- Vetten
- 70 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rice Salad with Eggs and Tuna
1 Std.
Tuna Pasta
30min
Nectarine Tart with Frangipane
1 Std.
Cinnamon Roll Waffles
1 Std. 35 Min
Couscous with Lamb and Vegetable Ragout; Crema Catalana
1 Std. 15 Min
Pancakes with Cream and Pistachios (Qatayef with Achta)
50 min
Chicken with couscous and saffron
1 Std. 15 Min
Stuffed peppers with rice and tomato sauce
1 Std.
Stuffed Vegetables
1h 5min
Christmas Baked Cod (Portugal)
1 Std. 15 Min
Mushroom and Artichoke Dip
25min
Olive Spread
5min