Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 garlic cloves
- 120 g onions, quartered
- 220 g pinto beans, dried,soaked overnight, (dried weight)
- 1000 g water
- 250 g pork sausage, smoked, sliced (3 cm)
- 1 bay leaf, large
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 vegetable stock cube (for 0.5 l)
- 200 g ham hock meat, cooked, shredded
- Voeding
- per 6 portions
- Calorieën
- 7343 kJ / 1750 kcal
- Eiwitten
- 132 g
- Koolhydraten
- 129 g
- Vetten
- 70 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Black-eyed bean stew with whole squid
5h 15min
Pickled Gherkin Soup - Rassolnik
1h 20min
Garlic soup
40min
Seafood Rice
1 godz. 15 min
Greek Cheese Filo Pie (Tiropita)
1 godz. 10 min
Zagorski Struklji (Baked Pastry with Cheese)
1 godz. 30 min
Beetroot and Herring Open Sandwich (Smørrebrød)
50min
Creamy Truffled Mushroom Tagliatelle - Tagliatelle con crema di funghi tartufata
55 min
Stuffed Brioche with Pork, Swiss Chard, Fennel and Cheese
5 Std.
Courgette Omelette
40min
Artichoke Tart - Torta di carciofi
1h 20min
Louisiana Rice and Shrimp
25min