Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 garlic cloves
- 120 g onions, quartered
- 220 g pinto beans, dried,soaked overnight, (dried weight)
- 1000 g water
- 250 g pork sausage, smoked, sliced (3 cm)
- 1 bay leaf, large
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 vegetable stock cube (for 0.5 l)
- 200 g ham hock meat, cooked, shredded
- Voeding
- per 6 portions
- Calorieën
- 7343 kJ / 1750 kcal
- Eiwitten
- 132 g
- Koolhydraten
- 129 g
- Vetten
- 70 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chorizo Bread
1h 30min
Bundt Cake
1h
Pogača (bread)
3 Std.
Chickpea Soup (Revithia)
1h 40min
Polenta with Ratatouille
1h 20 min
Garlic Tomato Beef with Potato and Carrot Mash
50 min
Fish and Herb Parcel
35 min
Za'atar mix substitute
5 Min
Pasta Salad with Vegetables and Trout
45min
Mini Spinach Calzone
2 Std. 35 Min
Courgette Omelette
40min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1h 10min