Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 oignon, coupé en quatre
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 300 g de pousses d'épinards frais
- 200 g de feta, en cubes
- 40 g de raisins secs
- 40 g de pignons de pin
-
8
feuilles de pâte filo (ou phyllo)
of 8 feuilles de brick - 1 jaune d'œuf, battu avec un peu d'eau
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1756 kJ / 421 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 27 g
Alternatieve recepten
Tourte à la grecque aux épinards et à la feta
1 godz.
Pita épinards et feta
2h 25 min
Salade de boulgour aux fèves, sauce à l’artichaut et au tahini
50min
Brochettes kebab sauce aux pêches
25min
Rekakats libanais
45min
Pizza quatre saisons au chèvre
1h 45min
Wraps concombre et saumon fumé
50min
Feuilleté de poireau au camembert
55 min
Empanadillas
45min
Bricks aux courgettes et au chèvre
55 min
Muffins au comté et épinards
1 godz.
Quiche aux épinards et poivron rouge
1 godz.