Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g d'eau
- 1 araignée de mer (taille adaptée à celle du Varoma)
- 100 g de fromage frais, type St Môret
- 1 œuf
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- le zeste d'un citron jaune non traité, râpé
- 40 g de beurre
- ½ paquet de pâte filo (ou phyllo)
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 424.3 kJ / 102 kcal
- Eiwitten
- 5.4 g
- Koolhydraten
- 5.8 g
- Vetten
- 6.3 g
- Verzadigd vet
- 3.3 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 194.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Saumon gravlax
60 Std. 30 Min
Quindim (flan coco brésilien)
3h
Eclairs caramel beurre salé
24h
Lotte à la diepoise
40min
Tartelettes aux abricots et au romarin
1h 45 min
Œuf cocotte en Touraine
1h
Mouclade charentaise
40min
Travers de porc "spécial sauce"
1 godz. 40 min
Carré au citron, miel et huile d'olive
2h 30min
Croquettes de poisson, sauce citronnée et riz coco
1h
Lotte sauce vallée d’Auge
1 godz. 40 min
Pain de poisson aux épices, sauce froide au poivron
3 Std. 20 Min