Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g d'eau
- 1 araignée de mer (taille adaptée à celle du Varoma)
- 100 g de fromage frais, type St Môret
- 1 œuf
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- le zeste d'un citron jaune non traité, râpé
- 40 g de beurre
- ½ paquet de pâte filo (ou phyllo)
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 424.3 kJ / 102 kcal
- Eiwitten
- 5.4 g
- Koolhydraten
- 5.8 g
- Vetten
- 6.3 g
- Verzadigd vet
- 3.3 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 194.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Nage de moules, poireaux et champignons au curcuma
55 min
Bisque de saint-jacques, crostini au romarin et huile d'olive au citron
5 godz. 10 min
Riz à la morue et aux moules
50min
Brochettes de filets de sardine
1h 25min
Noix de saint-jacques aux crosnes et moelle de bœuf
2 godz. 30 min
Crabes farcis
1h 15min
Huîtres gratinées au pineau des Charentes
45 min
Spaghetti aux fruits de mer express
1 Std. 10 Min
Sauce dieppoise
35min
Sauce Messine
10 min
Raie aux câpres
45 min
Beurre d'escargot
10 min