Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g d'eau
- 1 araignée de mer (taille adaptée à celle du Varoma)
- 100 g de fromage frais, type St Môret
- 1 œuf
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- le zeste d'un citron jaune non traité, râpé
- 40 g de beurre
- ½ paquet de pâte filo (ou phyllo)
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 424.3 kJ / 102 kcal
- Eiwitten
- 5.4 g
- Koolhydraten
- 5.8 g
- Vetten
- 6.3 g
- Verzadigd vet
- 3.3 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 194.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Brandade de morue et persillade
50 Min
Encornets sautés à l'ail et au chorizo
20 Min
Crabe farci aux herbes
1h 20min
Samoussas de cabillaud, coriandre, oignon, sauce cheddar
35 Min
Seiches marinées à l'huile d'olive et au citron
1h 35min
Rillettes aux restes de pot-au-feu
2 Std. 30 Min
Seiche à la sauce tomate
1 Std. 15 Min
Croustade gasconne aux pommes
45min
Mouclade charentaise
40min
Matelote de roussette au vin rouge
1 Std. 30 Min
Seiche à l'ail et à la coriandre
1 Std. 15 Min
Acras de morue
24h