Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g Parmesan cheese, cut into pieces (approx. 3 cm)
Pastry
- 400 g plain flour, plus extra to dust
- 1 tsp sea salt
- 1 tsp baking powder
- 200 g unsalted butter, chilled, cut into pieces
- 100 g cold water
Filling
- 2 onions (approx. 300 g), cut into quarters
- 50 g extra virgin olive oil
- 280 g fresh baby spinach leaves
- ½ tsp sea salt, plus extra to season
- 1 pinch ground black pepper, plus extra to season
- 1 pinch nutmeg
- 1 tsp sugar
- 200 - 250 g ricotta (see Tips)
Assembly
- 6 eggs
- 1 egg, beaten, to brush
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2448.8 kJ / 583 kcal
- Eiwitten
- 18.3 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 36.4 g
- Verzadigd vet
- 18.7 g
- Vezels
- 3.1 g
- Natrium
- 672.8 mg
Alternatieve recepten
Sweet potato quiche with prosciutto
1h 15min
Eggplant and ricotta involtini
1 godz. 20 min
Middle Eastern open chicken pie (Diabetes, TM6)
1 godz. 30 min
Banana bread (Diabetes)
1h 15min
Peach Melba Foam Trifles
40 min
Baked Cabbage Pierogis
2h 30min
Duchess casserole with vegetables
1h 15min
Coulibiac salmon pie
2h 40min
Leek and ham tart
1sa 55 dk
Welsh Anglesey eggs
1h
Mushroom and kale risotto
55 min
Caramelised leek and feta tart
2h 25min