Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g Parmesan cheese, cut into pieces (approx. 3 cm)
Pastry
- 400 g plain flour, plus extra to dust
- 1 tsp sea salt
- 1 tsp baking powder
- 200 g unsalted butter, chilled, cut into pieces
- 100 g cold water
Filling
- 2 onions (approx. 300 g), cut into quarters
- 50 g extra virgin olive oil
- 280 g fresh baby spinach leaves
- ½ tsp sea salt, plus extra to season
- 1 pinch ground black pepper, plus extra to season
- 1 pinch nutmeg
- 1 tsp sugar
- 200 - 250 g ricotta (see Tips)
Assembly
- 6 eggs
- 1 egg, beaten, to brush
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2448.8 kJ / 583 kcal
- Eiwitten
- 18.3 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 36.4 g
- Verzadigd vet
- 18.7 g
- Vezels
- 3.1 g
- Natrium
- 672.8 mg
Alternatieve recepten
Silverbeet quiche with oat and Parmesan crust
1h 15min
Zucchini, corn and ricotta pancakes
1h 5min
Caramelised leek and feta tart
2 godz. 25 min
Sweet potato quiche with prosciutto
1h 15min
Thermomix® Ramekin Dumplings with Parmesan Tomato Filling
1h
Spinach and Ricotta Malfatti - Malfatti di spinaci e ricotta
45min
Ricotta and spinach crespelle "cake"
40 Min
Broccoli and Cheese Stromboli
1h 20min
Spinach and feta galette
1h 50 min
Tuna empanadas
2 Std.
Blackberry meringue cake
3óra 55p
Leek and ham tart
1 godz. 55 min