Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g Parmesan cheese, cut into pieces (approx. 3 cm)
Pastry
- 400 g plain flour, plus extra to dust
- 1 tsp sea salt
- 1 tsp baking powder
- 200 g unsalted butter, chilled, cut into pieces
- 100 g cold water
Filling
- 2 onions (approx. 300 g), cut into quarters
- 50 g extra virgin olive oil
- 280 g fresh baby spinach leaves
- ½ tsp sea salt, plus extra to season
- 1 pinch ground black pepper, plus extra to season
- 1 pinch nutmeg
- 1 tsp sugar
- 200 - 250 g ricotta (see Tips)
Assembly
- 6 eggs
- 1 egg, beaten, to brush
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2448.8 kJ / 583 kcal
- Eiwitten
- 18.3 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 36.4 g
- Verzadigd vet
- 18.7 g
- Vezels
- 3.1 g
- Natrium
- 672.8 mg
Alternatieve recepten
Leek and ham tart
1h 55min
Ham and zucchini quiche
1h 45min
Baked cherry crumble cheesecake
1h 25min
Cheesy polenta with vegetable ragù
1h 20min
Italian Easter bread
3 godz. 50 min
Sweet potato quiche with prosciutto
1h 15min
Courgette strudel
1h 20min
Ricotta and spinach crespelle "cake"
40min
Apple fritters
1h
Ajvar (Red capsicum and eggplant dip)
50min
Polenta, mandarin and almond cake
2 Std. 35 Min
Polenta zucchini slice
2h 10min